writing-img

kopalke ali plenička

clock-img

16.06.2006, 15:04

clock-img

tanja75

pencil-img

162

Dopust se bliža, mi smo pa še v dilemi kaj naj kupimo za čofotanje v vodi, kopalke ali vodotesne pleničke.  Naš user posted image je star 15-mesecev.
Po eni strani so boljše pleničke, če se pokaka npr., ampak ne diha, zato so boljše kopalke.

lp

clock-img

16.06.2006, 15:15

clock-img

tulip

pencil-img

917

Jaz sem za brez, če pa je mivka, pa kopalke, da mu ne bo v ritko lezla. Če se pokaka, pa prava reč, spereš in je ok!user posted image

clock-img

16.06.2006, 15:25

clock-img

total

pencil-img

4453

Kopalne pleničke ali brez.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

16.06.2006, 15:28

clock-img

Anonimen

Isto je mene zanimalo za mojo 21 mesečnico-no bomo imeli pa tudi mi kopalke, na plaži bomo pa nudluser posted image

clock-img

16.06.2006, 17:02

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

NAš je bil lani star ca 7 mesecev, pa smo ga dali v morje brez kopalk in pleničk, na plaži pa sem mu dala navadno pleničko. Je bilo vse OK, tako, da bom letos prakticirala enako.
Kar se pa mivke tiče, sem mu pa ritko umila, preden sem ga obrisala in mu namestila pleničko. Saj za peničko tudi mivka zaide, pa še "riba" povrhu...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

16.06.2006, 22:37

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Moj je star 17m in nosi pleničko, če še ni kakal. Če pa je svoje že opravil, pa lahko skoči v kopalke.

clock-img

17.06.2006, 08:58

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

NAš je bil lani star ca 7 mesecev, pa smo ga dali v morje brez kopalk in pleničk, na plaži pa sem mu dala navadno pleničko. Je bilo vse OK, tako, da bom letos prakticirala enako.
Kar se pa mivke tiče, sem mu pa ritko umila, preden sem ga obrisala in mu namestila pleničko. Saj za peničko tudi mivka zaide, pa še "riba" povrhu...

Pri nas je bilo isto, ker je drugače na plaži hodil kakat in lulat v kabino za preoblačenje.user posted image  Pred prikolicoa pa smo imeli drek vsepovsod.
Za v bazen je imel pa kopalke.

clock-img

21.06.2006, 10:57

clock-img

asso

pencil-img

3700

Naša je kar nagica tudi v mivki.
Za kakat pa itak uporablja samo kahlico tako, da ni problemov... če se pa polula pa bogpomagej, sej niti ne opazimo...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

21.06.2006, 11:47

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

jaz bom kombinirala kopalke s pleničkami in brez...saj če se pokaka, tudi kopalke to zadržijo ali ne user posted image  če ne bo panike glede tega, bo pa seveda brez

yeah, thats me ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem