writing-img

kopalke za 3 letnika Mb

clock-img

26.08.2006, 09:32

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

nikjer jih več nimajo-groza
sem bila v Aladinu, H&M (mislm kot da je konec s kopanjem)-a še niso slišali za bazene????
ki mu te naj kupim še kakšne kopalke???

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

26.08.2006, 09:45

clock-img

Anonimen

V Kranju jih imajo v Baby centru  kolikor hočeš. Se3m jih ravno včeraj gledala. Po 1.100 SIT. Prej so bile po 500.

clock-img

26.08.2006, 10:00

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Jaz jih lani pozimi nisem dobila nikjer ! Od BC, Aladina, Ariela, Spara, Modiane.....pa celo v Hervisu jih ni bilo nič user posted image

Na koncu sem jih dobila v H&M- u kjer sem na blagajni vprašala, kako zgleda pri njih glede kopalk, pa so mi punce povedala, da jih imajo v skladišču. Povedala sem št. in dobila res lepe - ene s spider-manom in ene s snoopyjem. Pa še ugodna cena.

So pa res prismuknjeni glede izbire kopalk "izven" sezone.

clock-img

26.08.2006, 10:02

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Aja, kupovala sem seveda v Mb.

clock-img

26.08.2006, 10:17

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Poglej še v trgovine Polzela, tam jih imajo vso leto. Ali pa na Vogalu Kardeljeve in Proletarskih brigad je tudi ena trgovina, kjer imajo ponavadi kopalke zelo ugodno.

lp

clock-img

26.08.2006, 10:17

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

ja,ja toti Mbuser posted image
v H&M mi vedno rečejo da je to vse kar imajo v trgovini na policah- čeprav dobro vem da imajo stvari še v skladiščuuser posted image
sem pa kupila včeraj za malega v H&m eno luštno mikico z tem avtom, ko je sedaj risanka v kinu Avtomobili (jo je šel ravno včeraj gledat z mojim) in je cel noruser posted image
pa za malo eno majčko in sp. del trenerke pa še eno majčko brez rokavov za drugo leto za malega (pravi moj da me ni spustit za v trgovino), ker sem šla samo po kopalke in copatke za ta malouser posted image - Potem sem pa še komaj nakrampala za copatke (ker sem dobila samo 10 000) za zraven.
jih pa imajo v oni trgovini zraven Cicibana te dr. Harvey za 3100 (res ugodno in so isti kot cicibanovi, pa enako ortopetski,...)
vsaj 190 SIT mi je ostalouser posted image user posted image user posted image  in brez kopalkuser posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

clock-img

26.08.2006, 10:23

clock-img

mamči

pencil-img

1722

IZVIRNO SPOROČILO: Moyca

ja,ja toti Mbuser posted image
v H&M mi vedno rečejo da je to vse kar imajo v trgovini na policah- čeprav dobro vem da imajo stvari še v skladiščuuser posted image

Bi rekla ja, sploh ko majo gužvo te kr odpikajo. Men so tud parkrat rekli, da nimajo pol pa sem malo obupano in malo jezno vprašala ( že 100- tič ) pa so mi jih le prinesle. Očitno je treba gnjavit. Ti sam reči, da ti je zadnjič ena rekla, da jih majo v skladišču in pol se bojo že mogle zmigat.

clock-img

26.08.2006, 10:26

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

aha-bom zagnjavilauser posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

clock-img

26.08.2006, 11:40

clock-img

Urška//

pencil-img

615

V baby centru sem jih tudi še vidla

lp

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem