writing-img

kopalne hlačke s pleničko?

clock-img

25.07.2006, 09:22

clock-img

SAJA

pencil-img

93

Kupila sem kopalne hlačke s pleničko a ko pogledaš so to kot kretke hlačke, vmes med blagom pa samo ena plastika al kaj je to.Kam gre pa blato,če se pokaka?

clock-img

25.07.2006, 09:26

clock-img

muha1

pencil-img

666

Mi smo imeli kopalne pleničke od Babylove in ker ima naša user posted image  bolj mehko blato je prišlo ob straneh skozi. Pa bi naj kopalne pleničke zadržale blato user posted image

clock-img

25.07.2006, 09:48

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Kopalne hlačke sem tudi jaz kupila; nasedla sem reklami tako kot ti!

Kopalne pleničke od Pampersa so bile pa fajn, tud za v bazen ali toplice; moraš pa računat s tem, da jih moraš zamenjat po vsakem kopanju, po kakanju pa tudi čisto takoj.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

25.07.2006, 09:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.07.2006, 10:28

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Ženske če prav razumem sajo sprašuje po čisto drugi stvari.Prav kopalke z folijo med nogicami, ki so za večkrat ne te za enkratno uporabo.user posted image

clock-img

25.07.2006, 10:29

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Se opravičujem sem narobe napisala ime SAJA. Tudi mene zanima kako se te kopalkice kaj odnesejo?

clock-img

25.07.2006, 11:48

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Mi smo zadnjič šli na bazen in nikjer okoli nas ne prodajajo kopalnih pleničk. Na bazenu vprašam, če jih mogoče imajo. Tam sem kupila kopalke za večkratno uporabo. Izgledajo podobno kot kopalke za odrasle, sam so bolj debele in narejene iz več plasti blaga. Reševalec iz vode, je rekel da so dobre in da blato normalno ostane v plenički oziroma v kopalkah. Pokakala se ni - hvala bogu, ker sem kupila od 6-12 mesecev velikost, ker je naša stara 5 mesecev in bi ji bile manjše premajhne, te pa so mogoče malo prevelike, sam ni panike.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

clock-img

25.07.2006, 13:11

clock-img

SAJA

pencil-img

93

aha vidim da je pol najboljš da daš še spodi pleničko,ja blažika te mislim kot si napisala pa še prav poceni niso.

clock-img

25.07.2006, 14:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.08.2006, 12:09

clock-img

pat

pencil-img

197

uporabljamo sunnies od pampersa in  so obnesejo.... je pa res da se v vdi dojenčki redkejo pokakajo - naša se ni še nikoli, pa upo. pleniče že več mesecev enkrat  na teden ko se gremo kopat. imamo pa tud plavalne kopalke. vsaj za talantis je tako, da bi naj imeli pleničko - čeprav mi pa ni nihče nič rekel, ko smo imeli gor kopalke, pa tudi nagce sem videlauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem