writing-img

kopalnica

clock-img

04.02.2007, 14:31

clock-img

Anonimen

Pri nas smo že nabavili kopalniško opremo,čeprav hiška še ni narejena.Zdaj me pa nekaj zanima.
Izbrala sem zelene ploščice in to do polovice(malo manj)bi bile od tal navzgor petrolej zelene,naprej gor do stropa pa svetlo zelene.Zraven pridejo tudi lepe temno zelene bordure.Banja je bela.
Rada bi vas vprašala ali bi pasala k tej barvi ploščic oranžna barva? To mislim oranžna garnitura za po tleh in pred banjo,mož mi lahko izdela oranžne toaletne omarice.Mislite,da bi pasalo?
Lahko mi svetujete kaj bi bilo dobro.(barve)

clock-img

04.02.2007, 14:34

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Hm..ne vem, jaz osebno ne bi kombinirala z oranžno. Mi imamo tudi zeleno kopalnico, pa sma dala naredit čist svetlo zelene omarce, pa po tleh zelene tepihe-je vse v stilu od temno zelene od svetlo zelene.

clock-img

04.02.2007, 14:45

clock-img

total

pencil-img

4453

Ne paše.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

04.02.2007, 14:58

clock-img

Anonimen

Jaz tudi nebi kombinirala z oranžno. Mi nekak ne paše.
Mi je bolj všeč da je vse v isti barvni kombinaciji.

clock-img

04.02.2007, 14:59

clock-img

mika

pencil-img

6485

ne paše za moj okus. če so ploščice zelene, dajta zraven leseno pohištvo

clock-img

04.02.2007, 15:01

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Meni to absolutno ne paše. Rajši kombiniraj z lesom - svetlim ali temnejšim, to bi pa po mojem lepo pasalo.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

04.02.2007, 17:15

clock-img

metkica1

pencil-img

945

Oranžna mi nikakokor ne paše, si pomislila na belo kombinacijo omaric,
oziroma pohištva.

Ne pride slabo, obratno zelo super.
Pride tudi lepša bela mat barva, prava bela, ne tisti bel sijoči lak.

No moje mnenje, imam podobno doma.

clock-img

04.02.2007, 19:04

clock-img

Miška76

pencil-img

365

Midva imava tla v petrolej barvi ploščice, po steni imava zelenobele ploščice, omarice pa v beli barvi in izgleda zelo lepouser posted image .

clock-img

04.02.2007, 19:43

clock-img

k1

pencil-img

1649

po moje - ne  bi pasalo. daj raje z belim kombinacijo.

clock-img

04.02.2007, 21:37

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Če je tebi všeč - kar kombiniraj. Meni so ful všeč takšna nasprotja. Midva imava v dnevni sobi 2 oranžni in 2 zeleni steni, pa oranžno sedežno. In e nama sploh ne zdi, da se barve tepejo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

04.02.2007, 21:42

clock-img

friz77

pencil-img

21

OJLA
LAHKO KOMBINIRAŠ Z ORANŽNO, IMAM JAZ ZELENO KOPALNICO IN ORANŽNE OMARCE KOMBINIRANE Z TEMNO SIVIM TER ORANZEN TEPIH IN TI POVEM DA JE SUPER ,ZA MOJ OKUS,MISLIM PA ,DA OPREMLJAŠ ZASE NE PA ZA DRUGE.ČE ŽELIŠ TI LAHKO POŠLJEM SLIKICO NA PRIVAT PA BOŠ VIDELA.

clock-img

04.02.2007, 21:46

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

TUdi meni se zdi, da oranžno in zeleno paše skupaj. Odvisno je seveda, kakšne barve bop imela stene do ploščic navzgor, kakšen bo strop. Me se zdi OK.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

04.02.2007, 21:53

clock-img

rija

pencil-img

15589

na petrolej zeleno oranžne nebi dala.mogoče na olivno zeleno....user posted image

jaz imam pomaranča oranžno in čokoladno rjavo in smetano pa mi zgleda ok.

sicer bi pa tudi jaz na tvojem mestu dala svetel les in tepihe v enakem odtenku.

...vox populi...

clock-img

04.02.2007, 22:12

clock-img

Anonimen

Samo na podlagi besednega opisa je težko biti objektiven....na pamet se mi ta kombinacija zelene in oranžne zdi preveč kričeče kičasta.

Prej bi izbrala kombinacijo ali z belo barvo ali z lesom.

Pa ne pozabi slikic dat v album, ko bo končana user posted image .

clock-img

05.02.2007, 12:34

clock-img

MH0

pencil-img

118

Mi imamo belo osnovo z začimbami v zeleni in oranžni. :) Ampak daleč od klasičnega. Stvar okusa pač.

clock-img

05.02.2007, 13:37

clock-img

KOZLEK

pencil-img

102

Dalija men tudi ta kombinacija ne potegne. Kakšen naraven les, al pa belo potem pa kak dodatek oranžen, preproga, okrasni lončki za rože, brisače.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem