writing-img

kopanje

clock-img

09.03.2009, 18:28

clock-img

lunica12

pencil-img

1268

Kdaj ste začele svoje sončke kopat vsak dan?

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

clock-img

09.03.2009, 18:39

clock-img

mamicaTaja

pencil-img

135

Mi se že skoz kopamo vsak dan, ker ful uživa v vodi. Pa še bolš spi potem...  user posted image

clock-img

09.03.2009, 18:55

clock-img

Anonimen

Jo nikoli nisem. Vsak drugi ali tretji dan, ker je sicer dobila zelo izsušeno kožo. Je pa zelo uživala ja, do enega leta, potem panika in vpitje, do drugega leta, sedaj pa spet uživa, v kopalnici je vsakič poplava user posted image .

clock-img

09.03.2009, 19:11

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Ko smo se začeli kopat...

clock-img

09.03.2009, 19:15

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

IZVIRNO SPOROČILO: lunica12

Kdaj ste začele svoje sončke kopat vsak dan?

Od prvega kopanja...zdaj (9mes) tudi kakšen dan izpustimo, če sem prelena user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

09.03.2009, 20:37

clock-img

dejzi

pencil-img

392

Kopamo vedno vsak drug dan.

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

clock-img

09.03.2009, 20:42

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Mi se kopamo vsak drugi ali vsak tretji dan. V vodi zelo uživa, mislim pa, da tako majhni ne rabijo vsakodnevnega kopanja. Se pa bomo v poletnih mesecih, ko bo tudi malemu bolj vroče, najbrž kopali bolj pogosto. user posted image  

clock-img

09.03.2009, 20:52

clock-img

zarjica

pencil-img

280

Od vsega začetka se kopa vsak dan. Meni je to taaak čudno, da otroka nebi zvečer okopala. To mi je ena najbolj logičnih stvari, ne vem no... user posted image

clock-img

09.03.2009, 20:56

clock-img

Detece

pencil-img

1039

IZVIRNO SPOROČILO: mamicaTaja

Mi se že skoz kopamo vsak dan, ker ful uživa v vodi. Pa še bolš spi potem...  user posted image

Tudi mi od začetka kopamo vsaki dan, ker mali zelo uživa. Ga pa samo 2krat na teden milimo.

clock-img

10.03.2009, 09:47

clock-img

Pšemek

pencil-img

899

4 zedne po rojstvu

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

clock-img

10.03.2009, 09:55

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

IZVIRNO SPOROČILO: zarjica

Od vsega začetka se kopa vsak dan. Meni je to taaak čudno, da otroka nebi zvečer okopala. To mi je ena najbolj logičnih stvari, ne vem no... user posted image

se strinjam...tudi našadva malčka skopamo vsak večer...

clock-img

10.03.2009, 10:51

clock-img

Claudi

pencil-img

202

Jst svojga 3 -mesečnika kopam vsak drugi dan, kadar ga pa ne kopam, ga pa zvečer ko ga previjem umijem s krpicami zmočenimi z vodo....Vrjetno ga bomo poleti kopali vsak dan...

clock-img

10.03.2009, 11:39

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: zarjica

se strinjam...tudi našadva malčka skopamo vsak večer...

zakaj pa je čudnouser posted image , saj ga lahko umiješ, brez kopanja.

Do 3 meseca smo kopali 2-3x na teden, kar pomeni uporabo mila, ostale dni smo ga umivali samo s toplo vodo. Če je imel hude krče, smo ga tisti dan tudi namakali v vodi, brez mila. Po 3 mesecu se kopa skoraj vsak dan, z milom odvisno kolk švica tisti dan. Če kdaj pozno pridemo domov ali je preveč utrujen za kopanje, ga samo na hitro uijem, se mi ga zdi škoda matrat, ker je pol preveč razdražen za spanje

clock-img

10.03.2009, 11:45

clock-img

nia5

pencil-img

4698

IZVIRNO SPOROČILO: dejzi

Enako

Od vsega začetka se kopa vsak dan. Meni je to taaak čudno, da otroka nebi zvečer okopala. To mi je ena najbolj logičnih stvari, ne vem no...

Mogoče zaradi izsušitve kože, nekateri dojenčki so bolj na to občutljivi.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

clock-img

10.03.2009, 12:35

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Enako

Od vsega začetka se kopa vsak dan. Meni je to taaak čudno, da otroka nebi zvečer okopala. To mi je ena najbolj logičnih stvari, ne vem no...

Se podpišem. Samo dodam, da na začetku smo jo umivali na previjalni, dokler ni prišla patronažna, da jo je prvič skopala.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

10.03.2009, 18:15

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Kopava ga 2x tedensko zdaj ko je bila zima niti ni tako potrebno, ker je dobil suho kožo od nivejinega šampona in sem morala kupit navadno milo in mleko po kopanju od eucerina. Poleti pa se bomo bolj tuširali tako kot smo se lani.

Še nekaj...otroka ni fajn kopat vsak dan, niti za nas odrasle ni dobro vprašajte P ali pa si malo preberite na spletu glede tega. Ampak dobro, da me ne boste zdaj napadle...vsak dela po svoje.

< Sporočilo je popravil botrca -- 10.3.2009 18:17:09 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

10.03.2009, 21:25

clock-img

zarjica

pencil-img

280

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Enako

Se podpišem. Samo dodam, da na začetku smo jo umivali na previjalni, dokler ni prišla patronažna, da jo je prvič skopala.

Dojenčka mogoče res ni potrebno vsak dan militi, mehurčkaste kopeli delati, celo če je otrokova koža bolj občutljiva. Včasih jo tudi jaz okopam le v topli vodi, brez dodadkov. Ampak vedno pa jo namažem z mandljevim oljem (iz lekarne, brez parfuma, konzervansa,...). Tudi to je del naše večerne priprave na spanec - nežna masaža po kopanju. In ni nobenih problemov z izsušeno kožo user posted image . No, vsekakor pa zagovarjam to, da se otroka okopa vsak dan, ker se mi zdi to res totalno naravno in logično.

clock-img

10.03.2009, 21:38

clock-img

Jelcy

pencil-img

436

Mi smo ga kopali na 2 dni, samo prvi mesec, nato vsak dan, ker je blo poletje in se je full potil, zdaj pozimi ga spet na 2 dni, ma mislim da ga bomo prav kmalu spet vsak dan.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem