writing-img

kopanje

clock-img

03.04.2006, 19:37

clock-img

soncnica 76

pencil-img

24

Živjo punce!

Naša user posted image  je že krepko zajadrala v sedmi mesec in atiju in mamici vsak dan pripravi kakšno presenečenje.

No, verjetno imate vse podobne izkušnje tudi s kopanjem-voda je zakon, voda je za špricat za plavat za zalivat kopalnico, mamico, atija, ampak banjica ki jo uporabljamo pa ne služi več svojemu namenu.

Vem da se je včasih dobil stolček, ki se pritrdi v bano pa ga nikjer ne najdem. Če ima mogoče katera informacijo, kje bi se ga lahko kupilo in kakšna je cena, bi bila zelo hvaležna.

Lep pozdrav,
maja

clock-img

03.04.2006, 19:41

clock-img

tinica

pencil-img

501

Prodajajo jih v BC, toysu stane pa nekje okrog 5.000 sit, dobiđž ga lahkoo tudi ceneje.

Lp, Tina

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

clock-img

03.04.2006, 20:18

clock-img

tamala83

pencil-img

247

Alo.
Mi smo to rešli drugače. Včasih grem z Emo skupaj v bano, kar se mi zdi zelo dobro, saj jo najlažje kontroliram in mi je dobro pri roki. Ko pa se mi ni za kopat, pa j dam v lavorček, ki je manjši od otročke banice in notri lepo sedi in se igra z račkami… sem tudi hotele kupit stolček, pa so mi svetovali da ne ker se ne splača in ni za daljšo uporabo, sicer pa nebi vedla, ker ga nimam

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem