writing-img

kopanje 7m

clock-img

17.03.2008, 14:42

clock-img

klara2007

pencil-img

219

zanima me s čim jih kopate (ali z šampončkom, ali oljem) in s čim jih namažete po kopanju (z oljem, kremo, mlekom) in kateri proizvajalec vam najbolj odgovarja?
hvala

clock-img

17.03.2008, 14:51

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

jaz sem naši dala, no še vedno ji dam, od nivee tisto k piše, da je za lase in tuširanje, po kopanju jo pa namažem ravno tako z mlekom od nivee. po obrazku ji pa dam ali niveo soft, če gremo pa ven ji na debelo namažem kar z navadno modro niveo....

Niveo imam od začetka in nimam pripomb...

aja... in kadar ji rito kar na umivalniku umijem, ko je pokakana uporabim milo ob bubhen............ in pa laske in pazduhe ji tudi s tem milom umijem, čeprav se namaka v niveeini kopeli......

clock-img

17.03.2008, 14:58

clock-img

Anonimen

Mojo žabico milim 2x na teden in to s trdim otroškim milom kupljenim v lekarni....po kopanju pa jo namažem z Riboderminom.

clock-img

17.03.2008, 17:19

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

1x na teden jo namilim s trdim otroškim milom, laske vsak 2. dan. po kopanju je pa z ničemer ne mažem. Tudi starejšega nisem nikoli mazala. Koža mora delati in proizvajati lastne maščobe.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

17.03.2008, 21:00

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

z milom od mustele, ki je tekoče in za lase in telo, po kopanju pa ga namažen prav tako z mustelovo kremo za user posted image

lp

clock-img

17.03.2008, 22:17

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Bubchen kopel in šampon.

Po kopanju sem jo mazala z bubchen oljem ali mlekom od nivee.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem