cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kopanje novorojencka LINOLA FETT N oljna kopel

clock-img

03.05.2010, 20:55

clock-img

djjaka

pencil-img

4

Pozdravljeni,

Ali ima kdo izkušnje pri kopanju dojencka z LINOLA FETT N oljna kopel ?
Tega nama je danes predlagala pediatrinja saj pravi da mazanje z mandeljnim oljem po kopeli ni dobro za otroka.

Otroka ki je se nedonosencek in star 1 teden zaenkrat se umivava s krpico in ne veva koliko je potrebno dodati tega olja v vodo, v katero nato namociva krpico in umivava otroka.
Koliko je potrebno dati tega olja v pol litra posodico napoljnjeno z vodo?

hvala za odgovor user posted image

clock-img

03.05.2010, 21:04

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

ce ne pise na embalazi, ti pa naj pediatrinja pove - sej ti je ona to predlagala,ane!?

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

03.05.2010, 21:53

clock-img

manna

pencil-img

2556

Eno kapljo olja. Pa ne komplicirajta preveč. 

clock-img

04.05.2010, 08:11

clock-img

moci

pencil-img

5572

če se prav spomnim je priložen dozirni zamašek in na embalaži piše, kako doziraš.
sicer se pa strinjam s predhodnico, malo kapni, pa je.

clock-img

04.05.2010, 09:39

clock-img

sanelaa

pencil-img

1016

Jaz bi ti priporočala samo vodo..............saj v končni fazi dojenček ne more biti umazan, to je ravno toliko da ga malo osvežiš, potem pa samo pregibe oz. kritične dele malo namažeš s kakšnim losionom, oljem.......

clock-img

04.05.2010, 09:56

clock-img

yenny

pencil-img

415

Mislim,da je bistvo teh oljnih kopeli,da je otrok v njej 5-10 min.in potem tudi dejansko opaziš,da je koža drugačna,kot bi bila v oljnem ovoju.
Navodila so priložena in dozirni lonček tudi.
Jaz dam tam nekje polovico lončka za polovico banjice v kateri se potem namaka,po kopanju pa samo popivnaš z brisačo,ne brišeš in drgneš,ker potem vse odstraniš.
Meni je Linola Fett všeč in tudi koža je pri naši precej lepša in bistveno manj suha!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem