cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kopanje pri 5 mesecih

clock-img

03.11.2007, 22:52

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Hojla,

naš user posted image  bo kmalu star 5 mesecev, jaz pa ga še vedno kopam v mali bani, kar je seveda že pravi podvig, ker brca in šprica kot noruser posted image  pa z nogicami se odriva.... v glavnem nima več placa, zato se selimo v taveliko banouser posted image .
Kje pa ve kopate svoje sončke pri tej starosti? Uporabljate kake pripomočke - stolčke, ležalnike....? Jih tuširate?

lp user posted image

clock-img

04.11.2007, 08:41

clock-img

tančica

pencil-img

293

Naš se kopa v taveliki bani z očkotom.

clock-img

04.11.2007, 08:55

clock-img

soncnica07

pencil-img

87

jst našo soncico (6m) kopam v banji, dolgi mal vec kt meter, pa je zaenkrat še dovolj velika.. enkrat pa sem šla z njo pod tuš, čeprav komej čakam, da bomo dobili navadno banjo. Če imaš možnost, pejt z njim v ta veliko banjo. ful je prijetno..
Drugih pripomočkov ne uporabljamo, razen racmana in termometra user posted image (ga ima rajš kot racmana)

clock-img

04.11.2007, 10:16

clock-img

Putka

pencil-img

3105

V otroški banjici seveda, včasih v Tummy Tub. In cela kopalnica je mokrauser posted image

clock-img

04.11.2007, 10:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.11.2007, 13:39

clock-img

neja24062007

pencil-img

557

Enako kot pri tančici (z atijem že od 2. meseca starosti dalje) - pa še full bolj uživa ker ima več prostora za brcanje in mahanje z rokicami.

clock-img

04.11.2007, 16:18

clock-img

baja*

pencil-img

2454

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Smo v podobni sitaciji. Lahko pa daš njeno banjco v veliko banjo in problem izgine.

sem že probala pa ne gre, je banjica preširoka.

Skupno kopanje z mamico ali atijem se lepo sliši, bomo definitvino kmalu sprobaliuser posted image , samo se mi zdi preveč zamudno, da bi to vsak dan prakticirali. Tak 1x al pa 2x na teden, ostale dni ga bom pa verjetno kar samega kopala v veliki bani. Sicer pa sem si sposodla stolček Flipper, če je kateri znan... Samo pomoje mora že samostojno sedet, preden ga lahko dam not.

clock-img

04.11.2007, 16:58

clock-img

jakoLUlana

pencil-img

268

Nasa je stara 18 mesecev pa se se vedno kopa v otroski banici, ki je v veliki bani. Je pa res, da je nasa bana velika, da gredo lahko stirje odrasli not (pa ne da so kdaj sli- haha)...

clock-img

04.11.2007, 18:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem