cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kopanje v bazenih

clock-img

09.07.2007, 10:20

clock-img

škorpionka

pencil-img

53

ola vsem  user posted image

noseča sem 29 tednov pa me zanima ali je dobro plavanje in namakanje v bazenih
imam sinka starega 5let in komaj čaka da greva na bazen

hvala za vaša mnenja

lep poletni pozdrav

clock-img

09.07.2007, 10:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.07.2007, 11:35

clock-img

Janey

pencil-img

4341

Meni je G odsvetovala kopanje v javnih bazenih. Jaz se že prej nisem rada hodla kopat na javna kopališča, zato se zdaj sploh ne grem. Ampak pomoje, če si se prej že kopala redno in če nikoli nisi imela kakšnih vnetij in nisi preveč občutljiva potem komot se lahko greš kopat. Sej lahko vidiš kar nekaj srečk nosečk na kopališčih.

clock-img

09.07.2007, 12:07

clock-img

Anonimen

Jaz sem se kopala pred 30. tednom.
Ravno to soboto smo se vrnili iz toplic. Tokrat se nisem kopala, ker sem se že začela odpirat, sem pa v 38. tednu.
Mi je pa tudi ginekolog zdaj čisto na koncu to odsvetoval.
Za prej pa ni tako velike nevarnosti. Odločit se moraš seveda sama, baje pa tamponi nič ne pomagajo.

clock-img

09.07.2007, 22:39

clock-img

piči

pencil-img

31

Kopanje

Eni pravijo ja drugi ne. Vem pa, da je higiena na javnih kopališčih pod minimumom.

Jaz bi ti načeloma odsvetovala, če pa ti paše pa tudi mislim, da nebi smelo biti problem. Izberi takšno kopališče, ki ima malo višji higienski standard.
To je samo moje mnenje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem