writing-img

kopanje v kopališču?????????

clock-img

31.03.2006, 16:09

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Saj vem da se bo to vprašanje slišalo butasto, vendar je moj prvi user posted image  in res nevem če se lahko greš z otrokom kopat v kopališče ( stara 7 mesecev ), kaj pa planice? Če se kopa bres planic ali se dobijo kake prav za kopatuser posted image ?

Obožuje vodo in sem mislila da bi se tam maja ali junija šli enkrat kopat za 3 ure!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

31.03.2006, 17:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

31.03.2006, 20:16

clock-img

Romcka

pencil-img

285

nasa kajci je stara 8m in gremo v nedeljo v atlantis...nc bat, samo plavalne plenicke gor in cof v vodico
R

clock-img

31.03.2006, 20:16

clock-img

MIN

pencil-img

177

Mi smo šli tudi ko je bila stra 6m,za tri ure.Je tako hitro minilo in ni imela nobene reakcije na klor,res pa da sem jo vedno po kopanju šla stuširat.

clock-img

31.03.2006, 20:48

clock-img

Anonimen

brez veze komplicirat.

clock-img

31.03.2006, 23:14

clock-img

bombonček

pencil-img

351

Mi se gremo jutri v Laško komaj čakam!!!!!

clock-img

01.04.2006, 12:08

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

mi smo šli takoj, ko je dopolnil 4 mesece...užival je v fredovem obroču, oblečene pa je imel dm kopalne pleničke

yeah, thats me ;)

clock-img

03.04.2006, 13:43

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Jaz tudi mislim, da ne bi smelo bit nič narobe , splohker je že 7 mesecev stara. Smo pa mi šli, ko je imel naš 4 mesece, po enem tednu od kopanja je zbolel in je bil v bolnici in ko smo zdravnici povedali, da smo se kopali v bazenu, je bila čisto zaprepadena - KAAAJ, V BAZEN STE GA DALI??????!!!!!!! Ko sem povedala, da je bil to bazen, v katerem sicer tudi poteka plavanje dojenčkov, ni več nič rekla.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

clock-img

03.04.2006, 19:29

clock-img

Anonimen

Naša pediatrinja je pa rekla, da če nam ne škodi termalna voda, pol tud dojenčku ne user posted image

Je pa fino, da ga malo stuširaš oz. splahneš z navadno vodo, ko pridete iz bazena.

Pa veselo čofotanje user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem