cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kopanje v morju??

clock-img

05.08.2007, 21:39

clock-img

sju

pencil-img

176

stari smo 6mesecev

zanima me če kopate svoje malčke tudi v morju(naprimer v fredovem obroču)...in če koliko časa je lahko v vodi???

Hvala!

clock-img

05.08.2007, 21:42

clock-img

Anonimen

Ne...tisti, ki živijo ob morju, svojih otrok ne kopajo do treh let. Pa halo no, kako lahko tako sprašuješ? Saj boš probala, pa videla, če malčku paše mrzla/topla voda ali ne. In tudi, koliko časa mu odgovarja biti v rdečem fredovem obroču. No, ali pa rumenem.

clock-img

05.08.2007, 21:46

clock-img

Anonimen

Ne...tisti, ki živijo ob morju, svojih otrok ne kopajo do treh let.

Pa še takrat samo avgusta, ko je dovolj toplo morje user posted image  user posted image

Ne, resno, probaj in boš videla, koliko časa. Pa umij ga s sladko vodo po kopanju, da ne bo kakšne panike.

clock-img

05.08.2007, 22:16

clock-img

Anonimen

ni nč narobe tut če je otrok str 1mesc če mu paše. sam to mi pa ni čist jasn, a si ti tut 6 mescev starauser posted image

clock-img

05.08.2007, 22:20

clock-img

Anonimen

sam to mi pa ni čist jasn, a si ti tut 6 mescev stara

To pa tudi meni nikoli ni jasno user posted image

clock-img

05.08.2007, 22:30

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Ne...tisti, ki živijo ob morju, svojih otrok ne kopajo do treh let.

Pa še takrat samo avgusta, ko je dovolj toplo morje user posted image  user posted image

Ok, tale avgust nima prav nič toplega morja! user posted image

Drugače pa se strinjam, da pač probaš, otroku namočiš nogice in boš vidla reakcijo. Jaz moje ne kopam te dni, še sama ne grem noter. Stvar tvoje odločitve.

clock-img

05.08.2007, 23:01

clock-img

Miška76

pencil-img

365

Normalno, da lahko, saj je letošnja temperatura morja ravno idealna za kopanje dojenčkov....no saj bila je v mesecu juliju, v avgustu pa mislim, da je voda še bolj topla, če le ni prav veliko dežja ob morju... Drugače bi pa jaz na tvojem mestu otroka raje imela v napihljivem čolničku, kot v kakem obroču, se mi zdi bolj praktičenuser posted image .

clock-img

05.08.2007, 23:13

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

Mi smo našega dali v morje ( in v rdeč fredov obroč user posted image ) po 10 minut, oz kolkr mu je odgovarjalo. Te<dni pa je bolj hladno morje, samo 22`C  (vsaj za nasuser posted image ).

Poskusi, ti bo že sam user posted image  pokazal če mu je všeč!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

06.08.2007, 08:54

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

naši je bilo premrzlo tudi če sem v bazen dala malo hladnejšo vodo kot jo dan ponavadi v banjo (37), tako da dvomim da bi ji bilo morje všeč...se mi je zdelo pa večji problem sonce, ki je močno žgalo in lahko hitro opeče dojenčka.

clock-img

06.08.2007, 10:02

clock-img

pika30

pencil-img

1150

Brez skrbi jo kopaš,moja je imela 6 mes ko smo bili na morju in je v vodi uživala 100/h, ne vem, česa te je strah,saj če ne probaš ne moreš vedet kako se otrok v vodi počuti.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

clock-img

06.08.2007, 10:31

clock-img

Anonimen

Komplicirate,vedno komplicirate.Ne si tako komlicirat življenje.
Najprej poiskusi,če mu ne paše,pač ga ne boš silila,če pa,pol pa uživajte.
Trenutno ima na naši obali morje 23 stopinj,ampak v plitvini,kjer se boš zadrževala pa več.
Moja najmlajša je rojena v aprilu,v juliju je že veselo čofotala v obroču po morju.Prava mala ribica in pri treh je že splavala.

clock-img

06.08.2007, 12:22

clock-img

lilka

pencil-img

1380

Pa sej je samo vprašala no, kaj se takoj nekaj buniteuser posted image

No mi gremo v četrtek na morje, stara bo 4M, Fredov obroč bomo vzeli zraven, pol bomo pa vidli kako bo, če bo voda topla, bomo ziher poskusili, je pa potem odvisno od Tinke, če ji ne bo všeč, bomo pač na naslednje leto počakali.

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

clock-img

06.08.2007, 13:18

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

Se podpišem pod lilko. Zato pe je forum, da kaj vprašaš ne???!!!!!
Eni so prepametni za ta svet... Žal...
Nobeno vprašanje ne more bit neumno, neumno ga lohk razumeš!!!!!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

06.08.2007, 15:57

clock-img

simona76

pencil-img

255

Mi gremo na morje septembra, ko bo stara dobre 3 mesece in če bo voda topla, jo nameravam malo namočit, drugače pa vsaj nogice. A tako dvomim da ji bo ustrezalo, ker se pritožuje že, če je pri večernem kopanju voda prehladna.
Saj veš - poskusi in boš videla in vedela.user posted image

clock-img

06.08.2007, 16:08

clock-img

miska2004

pencil-img

635

Sju, nobeno vprašanje ni neumno, neumen je lahko odgovor!

Mi smo našega v juliju malo namočili, je bila voda precej bolj topla kot ta vikend, pa je trajalo kar nekaj časa, da se je navadil, da sem ga lahko do vratu namočila. V Fredovem obroču mu pa ni bilo preveč všeč, verjetno zato, ker je bil stran od meneuser posted image  
Kot so rekle že predhodnice, poskusi mu namočit nogice, pa boš videla njegovo reakcijo. Če mu bo všeč, mu jih pomočiš še malo več in tako naprej. Pa srečno in uživajte!

clock-img

06.08.2007, 16:20

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Evo, mi gremo danes na morje, jutri se bomo že namakali. In to obe, tudi tamala (3,5 mesece). Pred mesecem smo bili tudi na morju, sem jo do ritke potopila, pa še to zvečer po 7-i uri, tako da tudi sonce ni bilo ta hudo.

Sicer pa ima lahko majičko in klobuček v vodi, za tistih nekaj minut, kaj praviš kaya2007?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem