writing-img

kopiranje teme iz enega v drug forum

clock-img

20.04.2009, 10:12

clock-img

Anonimen

Je tukaj kdo, ki ve, kako bi to lahko uredili? Namreč prestaviti določeno temo z vsemi odgovori iz enega v drug forum. user posted image  

Bi bila ful, ful hvaležna.....

clock-img

20.04.2009, 10:21

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Obrni se na moderatorja foruma, kjer je tema zdaj. Kdo je to, ti piše na prvi strani sklopa forumov. Recimo tule na desni:

http://www.ringaraja.net/forum/Dru%C5%BEinsko%20%C5%BEivljenje/forumid_208/tt.htm

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 20.4.2009 10:23:18 >

clock-img

20.04.2009, 10:34

clock-img

Anonimen

Jančika, hvala, vendar tudi moderator tega ne zna, tako, da sedaj sama iščem možnosti. user posted image

clock-img

20.04.2009, 10:43

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Čakaj, kako neuser posted image ? Potem pa se obrni na Jernejo RR ali na Wahoo RR. Načeloma lahko moderatorji premikamo teme iz svojih forumov v kateregakoli drugega (v okviru RR, seveda).

clock-img

20.04.2009, 11:02

clock-img

Anonimen

ojej, napačno smo se razumele. user posted image  Jaz ne govorim za ta forum, ampak en drug.

clock-img

20.04.2009, 11:26

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Aja, to pa ne gre, itakuser posted image . No, lahko recimo tam odpreš temo in v svoj post kopiraš odgovore, ampak mislim, da ne smeš kar tako kopirat odgovorov drugih ljudi kar nekam drugam, pa da oni nič ne vejo o tem in se izrecno ne strinjajo.

clock-img

20.04.2009, 12:57

clock-img

Anonimen

To mi je jasno, ja. user posted image  Jah, potem pa nič.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem