writing-img

kosilo 8.mesečnika

clock-img

27.12.2004, 21:55

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Punce,rabim kakšne nasvete,kaj kuhate za kosilo vašim 8.mesečnikom:zmeden:.Meni se zdi,da našemu že vse ven gleda,ker se jedilnik pogosto ponavlja.Rabim samo kakšen nov recept,po možnosti enostaven,ker ponavadi,ko se najbolj trudim in kosilo pripravljam najdlje,potem naš nagajivček tega tudi poskusi ne (primer-rižota).Drugače je že vso hrano,ampak kuham mu pa še zmeraj posebej.Ponavadi so to kakšne omake iz bučk ali kumar,špinača+pire krompir,razne juhe,rižote(ki jih sploh ne mara),dodam tudi piščanca ali goveje meso pa včasih ribo,ampak ji ne zaupam preveč zaradi kosti.Kaj pa ve kuhate? Mogoče dobim kakšno fino idejo za hitro kosilo.

lp
Kepica

clock-img

27.12.2004, 22:08

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Anže ima zelo rad: malo Rio mare tune, malo skute + malo špinače = zmešano in vmešano v testenine. Ali pa razno meso popraženo na čebuli (mal drugačen okus) z dodano zelenjavo (paradižnik, korenje) zraven pa polento ali krompir. Ali prirejen govnač - zelje, krompir in sesekljan česen skuhaš in nič ne zabeliš ... pa se zdaj nič drugega pametnega ne spomnim.
LP

clock-img

27.12.2004, 22:17

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Aha,super.Nekaj idej mam že.Aja,pa še nekaj.Ali Rio mare ni nič premasten,ker je v olju.Saj verjetno olje odliješ,a ne,ampak še zmeraj se mi zdi kar preveč maščobe:zmeden:

pa hvala ti za ideje

lp
Kepica

clock-img

27.12.2004, 22:22

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ja olje odlijem oz. poberem koščke iz piksne, poj se mi ne zdi preveč maščobe - mal jo je že ampak saj je olivno olje. Mogoče pa poizkusi Safcol :zmeden: tune, v reklami pravijo da so v lastnem soku :zmeden2: , meni so sicer zanič...
LP

clock-img

27.12.2004, 22:25

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Uh,sovražim to reklamo:grrr:,ampak mogoče bodo pa dobre.Bom poskusla.So pa zdej še ene nove.Ne spomnim se,kako se imenujejo,ampak baje so tut brez olja:zmeden:

lp

clock-img

27.12.2004, 22:39

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Zdaj sem se spomnila. mogoče porova juhica - sesekljan por popražiš, dodaš vodo in riž, seveda toliko, da je bolj gosto. To ima Anže tud zelo rad.
Glede količin pa ti ne morem povedat, ker jaz vse delam po občutku.
Dober tek! LP

clock-img

28.12.2004, 11:12

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Ja,porovo juhico ima tudi Nejc zelo rad in mu jo kar veklikokrat naredim,samo da dam namesto riža krompir,pa včasih še malo kisle smetane,pa je super.

Zgleda,da bo tale tema samo najina,ker se nobena ne oglasi.Pa ja nimava samo midve osemmesečnikov:zmeden:

lp
Kepica

clock-img

28.12.2004, 14:35

clock-img

dory

pencil-img

8852

Nas najraje papca tisto kar jemo mi...najraje ima makarone s sirom,tuno in koruzo :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem