writing-img

kostimi

clock-img

06.08.2007, 20:45

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Koliko kostimov je fajn imet za službo jeseni in pozimi (kril ne nosim; vsaj pozimi ne ali pa zelo zelo redko)? Kaj naj si kupim? Nisem ravno po jusu - imam močna stegna.

Delala bom s strankami (skoraj vsak dan);zaposlena sem v banki. Do sedaj nisem imela stika s strankami oz. zelo na redke čase (pa še to sem vedla v naprej in sem se temu primerno obleka).

clock-img

06.08.2007, 22:11

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Alo punce, a danes ni pravi dan?

clock-img

06.08.2007, 22:15

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

sicer ti ne morem povedat koliko jih rabiš, ker ne delam s strankami.

Sem pa tudi premišljevala o kostimih, ker bom morala en čas na banki delat in še druge obveznosti me čakajo, in sem prišla do zaključka, da rabim 5 kostimov. 2 že imam. Ostale bom pa zdaj nabavila.

Sem pa včeraj listala OTTO katalog in sta mi bila dva zelo všeč - tudi cena je zelo sprejemljiva - zdaj me pa zanima kakovost? Bom pa najprej samo enega naročila.

Ne bi pa rada za vsakega po 200-300 evrov plačala user posted image .

Stegna se mi pa ne zdijo problematična, ker je toliko različnih krojev.

clock-img

06.08.2007, 22:20

clock-img

Anonimen

2-3 so za začetek dovolj. 
Obvezno enega črnega, klasičnega - hlače, jakna, krilo (fajn je, da je klasično, ozko, morda kje s kakšno faldico, da dobi malce mladostnega pridiha). Vedno je potrebno gledati, da je brezčasen in en modna muha enodnevnica.
Enega svetlejše barve in enega, ki ga kombiniraš z a ali b.

clock-img

06.08.2007, 22:22

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

ene 3-4 potrebujes, pa fino je, ce se dajo med sabo kombinirat. tako da si vsak dan drugace oblecena user posted image  pac zbiras v svojih barvah, ki gredo skupaj, za zraven imas pa kup bluzic, majck, rutk in salov - kombinacij za cel mesec user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

06.08.2007, 22:30

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Jaz sem mislila nabavt - enga črnega, črnega črtastega, pa še dva rečmo

potem sem pa v dvomih: ali je bež primeren za jesen/zimo? in/ali

sem gledala malo OTTO in Quelle: všeč so mi eni taki rjavi z črtami navzdol z malo zlatke nitke (tko mi deluje) in pa eni z karo vzorcem, pa ne vem ravno, če bi bilo v redu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem