writing-img

kotalke

clock-img

28.02.2008, 10:50

clock-img

TEVZI

pencil-img

37

ali imate kaj izkušenj s kotalkami za otroke? pr kateri starosti ste jih začeli uporabljati in kakšne priporočate? kje jih imajo?

hva in lep dan vsem

clock-img

28.02.2008, 11:18

clock-img

Anonimen

A to misliš rolerje?

Sicer je čisto odvisno od motorične spretnosti otroka, ampak recimo tam nekje pri 4 letih, po moje.

clock-img

28.02.2008, 13:36

clock-img

vmaja

pencil-img

2

Mi smo naši kupili rolarje, ko je bila stara 4,5 let in se je že lepo peljala z njimi. Zdaj je stara malo več kot 5 let in ji gre bolje kot meni user posted image .

clock-img

28.02.2008, 13:48

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Pri dveh in pol je dobil tiste plastične, ki imajo zadnji dve kolesci vzporedni, prvi dve pa zaporedni ter blokado za vrtenje vzvratno.
Pri štirih pa klasične rolerje.

clock-img

28.02.2008, 13:49

clock-img

honey

pencil-img

2567

Mi bomo našemu kupili letos rolerje (pri 3 letih) in po moje mu bo kar šlo, glede na to, da je tudi na drsalkah že dokaj stabilen.

clock-img

28.02.2008, 19:35

clock-img

A.J.

pencil-img

86

Po moje so pa une plastične čist brez veze... Vsaj pri nas... Sam niti slučajno ne more, ker so nekak nerodne, tko da smo jih pospravili, letos bomo pa obema ta prave kupili (3,5 leta in 4,5 leta)
Lp
A.J.

clock-img

02.03.2008, 22:38

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

naši punci s temi plastičnimi rolerji presenetljivo dobro gre (dobila za 3. RD)

clock-img

03.03.2008, 11:02

clock-img

TEVZI

pencil-img

37

hvala za vse namige. naš ta mali bo sedaj star tri leta in nekako sem imela v mislih kotalke s štirimi kolesci - dve spredaj in dve zadaj, rolerje pa šele čez čas... Vidim, da v glavnem začenjate že kar z rolerji. kakorkoli kje pa imajo malo večjo izbiro rolerjev za najmlajše oz. morebiti tudi kotalk?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem