writing-img

kotički za dojenje

clock-img

23.03.2005, 09:46

clock-img

afrika

pencil-img

283

So v večjih trgovinah (I.Spar, Mercator, City ipd.) na voljo kakšni posebni kotički za dojenje? V katerih trgovinah oz. centrih? Zanima me MB in CE.
:)Hvala.

clock-img

23.03.2005, 10:28

clock-img

malika

pencil-img

3199

v Evroparku-Spar imaš kar veliki dve previjalnici; v Mercator centru je ena manjša-čisto spodaj, tam ko so WCji, v Cityu pa mislim, da je ni. Jaz sem v Cityu vedno previjala na stopnicah-ko greš na WC je tam eno velik hodnik in stopnišče(bog ve za kam, ker nikoli ni tam žive duše).

V vseh previjalnicah imaš tudi stol, da se lahko vsedeš in mirno podojiš.

clock-img

23.03.2005, 11:01

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

V city-ju je tudi. Če prideš noter pri tem prvem vhodu pri banki(v glavnem iz te strani). greš gor v 1. nadstropje in imaš na drugi strani(ne na tej ko je Panda in so WC, ampak na oni ta drugi). Tam je previjalnica, pa lahko tudi tam podojiš. Madona sem zabluzila. Upam, da sta sploh razumele kaj sem hotela povedat.

LP,
Mojca:nosecka:

clock-img

23.03.2005, 11:11

clock-img

malika

pencil-img

3199

Aha, vidiš jaz sem pa vedno na tisti hodnik rinla. vem za v drugo, hvala :bravo:

clock-img

23.03.2005, 11:18

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Celje - vsi večji centri (Mercator, Interspar, Planet Tuš).

clock-img

23.03.2005, 18:29

clock-img

afrika

pencil-img

283

Hvala,hvala:)...zdaj se bomo namreč pričeli počasi potepati:sloncek::sloncek::sloncek: tut po takih poteh, pa je fajn malo vedeti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem