cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kozarček s povratnim ventilčkom-ne zna!?

clock-img

19.07.2006, 14:32

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

Tamali sem kupila kozarček za prehod s stekleničke,deluje na povratni ventilček in tamala ga sicer takoj da v usta, ne zna pa povleči....?Nekaj časa vztraja,potem pa se razjezi in ga zabriše stran.Poskusila sem tudi z navadnim kozarčkom za dojenčke,pa tudi ne gre,iz čisto navadnega kozarca pa se je tudi ne posreči preveč.
Ima sedem mesecev in mogoče je še prezgodaj.Kdaj ste ve poskusile in uvedle pitje iz kozarčkov in kako so jih user posted image  sprejeli?

Thx za odgovoreuser posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

19.07.2006, 14:49

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Moj je magični lonček skapiral šele pri kakih 14 mesecih. Ponujala sem mu ga pa od tretjega meseca naprej...user posted image

clock-img

19.07.2006, 14:50

clock-img

Mala Vita

pencil-img

209

Jaz sem ji pri 7 mesecih kupila magični lonček in ji tudi ne "potegne"user posted image ...smo še kar na flaški...

clock-img

19.07.2006, 21:05

clock-img

thunder

pencil-img

302

Jaz sem mu ga dala pri 6 m pa se je non stop samo igral z njim, pri 7 m pa je en dan kar začel pit. Me je ful presentu, tako da vztrajaj in sigurno bo kmal skapirala

clock-img

19.07.2006, 21:13

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Jaz sem ji dala magični lonček prvo pri 5,5 mesecih in ko je potegnila ji je preveč teklo in ni hotela več pit iz njega, pred 2 dnevoma sva ponovili vajo in lepo pije iz njega, če je fejst žejna, če ne pa se samo igra.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

19.07.2006, 22:23

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

Jaz sem snela tisto prozorno plastiko, da je ugotvil da iz zadeve nekaj teče. Potem je kmalu začel piti. 

clock-img

20.07.2006, 07:40

clock-img

Taja Nagaja

pencil-img

672

Draga Šucika!

Pri naši smo poskusili pri 4,5 mesecih ker ni hotela nobenega drugega cuclja.user posted image Pa ni bila preveč navdušena. Potem pa smo bolj za hec kot zares poskusili s Tupperware lončkom in ga je takoj pokapirala. user posted image user posted image user posted image Flaške ni hotela nobene. Sedaj imamo še Nukovo flaško z račjim klunom, kupili smo dodatnega iz kavčuka, ki ne poliva. Bina pridno vsak dan pije vodo iz njega. Oba lončka imata zelo mehek ustnik. Drugače pa poskusi kasnjeje ali pa s slamico. Tudi mi smo stari sedem mesecev.
Pozdavček Živiki.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem