writing-img

kozje mleko

clock-img

16.05.2006, 22:44

clock-img

žužu

pencil-img

620

imate izkušnje z njim in ali ga prekuhavate?
s prekuhavanjem se uničijo hranilne snovi. do kdaj naj bi ga prekuhavali, kdaj le pogreli?

clock-img

16.05.2006, 22:57

clock-img

sjug

pencil-img

334

Da pristavim lonček. Mene pa zanima, če ima katera izkušnje z njim za otroke, ki imajo težave s pljuči. Menda je mnogo bolj priporočljiv kot pa kravje? Kje se ga pa da dobiti? V Sparu in Intersparu ga namreč ni.

Never Ever Give Up!

clock-img

17.05.2006, 06:31

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ko je moja starejša hči bila še dojenček in so ji ugotovili alergijo na kravje mleko, so mi tašča in njej podobne govorile, naj ji dam kozje mleko (sicer je uživala sojino). In sem v posvetovalnici vprašala pediatrinjo, ta pa mi je rekla,  da je kozje mleko še bolj agresivno kot kravje in vsebuje še več alergenov.
In tako kozjega mleka še niti poskusila ni, pa je zdaj stara 9 let.

To so moje izkušnje, ve pa ponudite svojim otrokom, kar mislite, da je zanje najboljše.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

17.05.2006, 08:48

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Jaz ga samo pogrejem. Dobim ga od enega kmeta, direkt od kozeuser posted image , sicer pa ga zdaj že kak mesec spet imajo v Šparu.

Tudi jaz sem iz različnih virov slišala, da je veeeliiko bolj zdrav kot kravji. Poleg tega je Adam bolj zdrav odkar ga pije.

clock-img

17.05.2006, 10:24

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Kje se ga pa da dobiti? V Sparu in Intersparu ga namreč ni.

V mariborskem intersparu ga imajo.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

17.05.2006, 22:41

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Kozje mleko priporočajo asmatikom in resnično pomaga, dokazano in preizkušeno v naši familiji.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem