writing-img

kozmetika Bübchen

clock-img

13.05.2009, 08:38

clock-img

anika87

pencil-img

767

Pozdravljene user posted image
Zanima me, ker nisem nikjer na forumu zasledila govora o tej kozmetiki, če jo katera uporablja in kako ste zadovoljne? Sem slišala/prebrala pohvale, tudi eno brošurico sem lani imela, ampak je več ne najdem... Menda imajo tudi v porodnišnicah neke vzorčke te kozmetikeuser posted image
Skratka zanima me, ker sem včeraj zasledila v katalogu od Pikapolonice, ki sem ga dobila, celo kolekcijo te kozmetike, če je res dobra - in bi šla kar kupit kaj, ker bom počasi začela nabavljat najnujnejše za bebiko.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

clock-img

13.05.2009, 08:52

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Jest sm uporabljala olje in kremo za ritko, sam po pravic povedan, mi ni bla všeč tako kot sem mislila, da mi bo. Drgač pa itak dobiš ene testerčke v porodnišnici, ko boš rodila....Brezveze, da česarkoli preveč kupuješ. Sama sem testerje ful dolgo uporabljala, dojenčka pa na začetku oz. nekaj časa itak umivaš/kopaš samo z vodo.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

13.05.2009, 09:01

clock-img

gita10

pencil-img

1507

jaz sem za svojega otroka uporabljala ves čas samo to kozmetika- ali je boljša ali ne od drugih ne vem ker sem od začetka bila zadovoljna z njo in nisem nikoli nič drugega preizskusila. tudi sedaj ko je še večji še vedno uporabljam njihovo kremo za obraz ter šampon.  

clock-img

13.05.2009, 09:15

clock-img

piko12

pencil-img

636

Enkrat sem kupila trdo milo in je bilo čist ok, pa hladilno mazilo tudi. Drugega pa itak ne rabiš.

clock-img

13.05.2009, 09:52

clock-img

AinB

pencil-img

903

Mi uporabljamo hladilno mazilo in olje od B ... in smo čisto zadovoljni. Boš pa videla kaj bo tvojemu otročku odgovarjalo.

clock-img

17.05.2009, 10:49

clock-img

Suzikaa

pencil-img

163

Jaz pa uporabljam olje iz ognjiča za moj trebušček in prsa in sem zelo zadovoljna z njim! Ni premstno in zelo lepo diši. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem