writing-img

kozmetika Bubchen

clock-img

15.03.2006, 12:12

clock-img

kaja29

pencil-img

187

zdravo, zdravo
a mi zna kdo svetovati če je kozmetika Bubchen dobra za dojenčke, predvsem hladilno mazilo z ognjičem!!!!!!!!!!

ker je v D&M 500ml samo 1550 sit, pri nas v lekarni pa dobim 500ml za 3000 sit, kar je precejšnja razlika

lepo se imejte

clock-img

15.03.2006, 12:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.03.2006, 12:31

clock-img

bombonček

pencil-img

351

Tudi mi imamo vso kozmetiko od bubchena in smo zelo zadovoljni nikoli nismo poskusili kaj drugega.Tudi jaz jo priporočam.

clock-img

15.03.2006, 12:43

clock-img

ona

pencil-img

3685

Za nas je tudi Bubchen zakon!user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.03.2006, 13:39

clock-img

benika

pencil-img

7793

Tudi mi jo uporabljamo in je mega!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.03.2006, 13:45

clock-img

kaja29

pencil-img

187

user posted image  super hvala vam za odgovore, potem bomo pa mi tudi poskusli
saj pri malčkih nikoli ne veš kaj mu bo odgovarjalo, enako mislim, da je s pleničkami

clock-img

15.03.2006, 13:52

clock-img

sarazan

pencil-img

968

Jaz imam tudi Bubchen kozmetiko, vendar je še ne uporabljam. Jo pa bom, ko bo Sara stara vsaj 3 mesece, saj so jo meni tudi priporočali (uporabljajo jo pa tudi v Lj. porodnišnici).
Zdaj uporabljam lekarniško mandljevo olje in lekarniško hladilno mazilo brez konzervanskov in barvil ali parfumov (rok trajanja ima samo 1 mesec).

Moje mnenje je, da je otrokova koža na začetku preobčutljiva, da bi jo takoj pacala z dišečimi kremicami in olji, ki mašijo pore. Se mi zdi, da dojenček že sam po sebi diši, če ga redno umivaš in previjaš user posted image .

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

clock-img

15.03.2006, 15:06

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Tudi mi jo imamo...In resnično je ta kozmetika zakon.....user posted image user posted image user posted image ...Jaz se včasih še sama z njo umijem in namažem... Meni se zdi da je od vseh najboljša, zato mi niti na kraj pamet ne pade, da bi jo zamenjala....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

15.03.2006, 15:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.03.2006, 15:34

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Tudi mi imamo vse od Bubchenauser posted image Diši, je poceni in kvalitetno...aja do 8 mes.smo edino hladilno mazilo kupovali v lekarniuser posted image je bolj lepo mazljivo za nežno ritkouser posted image

clock-img

15.03.2006, 16:07

clock-img

katarina2004

pencil-img

302

Mi imamo tudi samo od Bubchena od kopeli,do olj,kremic...skratka vse.Je pa preverjeno najceneje v Mullerju.(Npr. hladilo mazilo je tam okoli 450sit v dm-ju pa 750....)...

clock-img

15.03.2006, 17:12

clock-img

maretek

pencil-img

37

Tudi mi uporabljamo Bubchen,  obraz pa še vedno namažemo z Riboderminom. Katero Bubchenovo priporočate za obraz?

clock-img

15.03.2006, 17:13

clock-img

maretek

pencil-img

37

Tudi mi vse kupujemo v Mullerju, je najceneje.

clock-img

15.03.2006, 18:01

clock-img

katarina2004

pencil-img

302

Mi imamo za obraz-Kinder Kosmetik Creme Bubchen je super tako lepo se vpije pa dobro sciti pred mrazom, vetrom pa se zelo lepo disi.

clock-img

15.03.2006, 18:30

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

krema za ritko je resnično super...nobena se tako lepo ne razmaže in nič je ne ostane na koži...se lepo vpije!user posted image
Imamo pa še olje za čiščenje....in ga uporabljam za mazanje temenc pred kopanjem in zase,ko imam preveč izsušeno kožo.
Tudi v izolski porodnišnici imajo bubchenov šampon za novorojenčke,ko jim umijejo glavico takoj po porodu......kako lepo je moja miška dišala...tega vonja ne bom nikoli pozabila....vonj po novorojenčku in dišečem šamponu.user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

16.03.2006, 10:36

clock-img

NiLe

pencil-img

2195

Tudi sama uporabljam šampon za starejšega in kremico za mlajšo od Bubchna. Moram pa še sprobati hladilno mazilo za ritko, ki ga tako hvalite.

Šnucika: ja, tega vonja tudi sama ne bom nikoli pozabila. Ko sem prišla drugič rodit, mi je ta vonj pričaral spomine na prvi porod, tako zelo se mi je vsidral v nosnice user posted image .   

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

clock-img

16.03.2006, 11:11

clock-img

krompircek

pencil-img

212

Tudi mi imamo vse kar je kozmetike v kopalnici od Neli, kozmetiko Babchen. Že od samega začetka in je zakon,nikoli nobenih problemov glede izpuščajev in vnete ritkeuser posted image

25.6.2005 je na svet pokukal najin sonček!

clock-img

16.03.2006, 15:28

clock-img

kaja29

pencil-img

187

a veste da v lj Mullerju nimajo več ta velikega pakiranja hladilnega mazila.??!!!!
so ga vzeli iz prodaje?????????

clock-img

16.03.2006, 17:12

clock-img

Sofi

pencil-img

528

Tudi mi uporabljamo samo Bubchen in smo zelo zadovoljni. S to kozmetiko smo začeli takoj po prihodu iz porodnišnice. Uporabljamo pa vse, tudi vlažilne robčke, čeprav so duplo dražji od drugih. Sem vmes probala Pampersove vl. robčke, res ni bilo na ritki nobene spremembe, ampak vonj je pa čist drugi.

Tudi zase uporabljam Bubcenovo kremo za obraz - ponoči in se mi zdi, da se mi koža res spočije.

Dobili smo Nivejin paket v nahrbtniku (zraven telegrama ob rojstvu) pa sploh ne vem, če ga bomo uporabili - no mogoče ga bom pa jaz (razen kreme za rituser posted image ).

lp

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

clock-img

16.03.2006, 17:57

clock-img

KODA

pencil-img

4015

user posted image user posted image user posted image Buebchen.Najcenejši je v Muellerju.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem