writing-img

kozmetika bubchen

clock-img

15.12.2008, 14:02

clock-img

lunica12

pencil-img

1268

Zivijo....kako se vam zdi ta kozmetika in kaksne izkusnje maste z njo...

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

clock-img

15.12.2008, 14:03

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Za v koš...

Menda bomo zibali...drugič ;)

clock-img

15.12.2008, 14:06

clock-img

lunica12

pencil-img

1268

zakaj pa?

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

clock-img

15.12.2008, 14:35

clock-img

danijela in taja

pencil-img

342

najboljše...krema za obraz ...odlično...z ognjičem...fajno kožo ima zdej...prej pa suho,pikasto,lišajčki kdaj pa kdaj......krema za ritko....ni nam odgovarjala....ker se je prej skoz navadla one iz lekarne....kolegica pa super zadovljna....pa šampon je vredu....skratka....moreš več stvari probat da lahko govoriš-......pa različni tipi kože in otroci...

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

clock-img

15.12.2008, 14:40

clock-img

Anonimen

To so ful močne kreme. Moja user posted image je vsakič po kopanju jokala, ko sem jo namazala z oljem. Je bilo tolk močno, da jo je peklo. Sem takoj vrgla stran.

clock-img

15.12.2008, 15:05

clock-img

melanija

pencil-img

934

Pri vseh treh otrocih sem jo uporabljala in bili smo zadovoljni, še jaz v nosečnosti se mažem z oljem za nosečnice.

clock-img

15.12.2008, 15:07

clock-img

benika

pencil-img

7793

Mi uporabljamo kremo za ritko ter kremico za obrazek in smo ful zadovoljni.

clock-img

15.12.2008, 15:13

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Tako kot imamo mi razlicne tipe koze in zato tudi temu primerne kreme ,tako imajo tudi otroci...ni receno da ni vredu ampak je najbolj pomembno kaj otrokovi kozi pase...tako da najbolje je poskusiti in bos sama videla katera krema pase tvojemu otrocku...tako kot je za plenice nekaterim so pamperske super nekaterim pa dm-ove,drugim spet sparky odvisno od otroka...

clock-img

15.12.2008, 15:42

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: lunica12

Zivijo....kako se vam zdi ta kozmetika in kaksne izkusnje maste z njo...

Jaz sedaj v nosečnosti uporabljam kremo proti strijam, pa se mi fullll dopade user posted image ..sem že imela druge kreme pa mi niso bile tak fajne...Kakšni bodo rezultati pa še ne vem.. user posted image Sem pa razmišljajla, da bom tudi za user posted image kupila njihovo kozmetiko...

p.s.
Kolikor ljudi toliko tipov kož!

clock-img

15.12.2008, 18:04

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

user posted image  je dobila pri 1 mesecu pikice (izpuščajčke). Uporabljala sem Bubchen olje za dojenčke. Mi je pediatrinja odsvetovala, ker ima ta kozmetika ogromno dodatkov in parfumov in je preagresivna. Sedaj imam za vse le hladilno mazilo iz lekarne in od takrat je vse ok.

Vsekakor je ne svetujem za user posted image .
Za nosečniške trebuščeke pa lahko,saj smo itak vajeni vse svinjarije (beri kemikalije).

aja: Za kopanje pa uporabljamo Mustelo.

clock-img

15.12.2008, 18:33

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Meni tudi ni všeč.
Vsaj naši user posted image  kaj preveč ne odgovarja. Ima čisto suho kožo skoraj po vsem od te firme!

clock-img

15.12.2008, 20:31

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz sem zadovoljna z njo. Na Oko tesiuh je bila zelo dobro ocenjena.
Od Mustele pa je moja punčka dobila tako kožo kot da bi jo kdo ožgal.user posted image Šampon za temenca je bil super, krema pa groza.
Zadovoljna sem tudi z kozmetiko od Avene. Vendar na žalost otr. kremice lahko kupiš le v Avstriji.

clock-img

15.12.2008, 20:34

clock-img

tonja

pencil-img

1112

Krema za rito našemu user posted image  ni odgovarjala je imel čist rdečo (pa tavelko pakungo sem kupila, ker sem si rekla, saj jo bom itak rabila, o pa ja de)

Sem pa stalno uporabljala oziroma še vedno uporabljam olje in gel za tuširanje - in je super.

clock-img

15.12.2008, 20:54

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

pri user posted image sem sprva uporabljala izdelke od nivee ampak mu ni pasalo kaj preveč, pikice po ritke in po telesu od olja po kopanju in podobno zato sem prešla na bubchen in je bila pesem čisto druga user posted image ; še danes uporabljamo kremo proti mrazu za obraz in šampone za kopanje in tuširanje in je super zadevica.

Ampak tako kot so predhodnice napisale; vsak človek ima svoj tip kože in enim pač nekaj bolj paše kot drugim

clock-img

15.12.2008, 21:20

clock-img

novopecena

pencil-img

840

imeli smo kremo za ritko in smo bili zadovoljni

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

clock-img

15.12.2008, 22:07

clock-img

abi

pencil-img

755

Jaz oz. moja 3 letnica že od začetka uporabljava to znamko. Od mleka, olja, kreme za ritko, kreme za obraz, kreme za mraz in veter ter tekočega mila, in nikoli ni bilo nobenih težav. Na testih je zelo dobro ocenjena in nima dodatkov kot marsikatera. Res pravijo "sto ljudi sto čudi" , vendar jaz imam z Bubchnom samo dobre izkušnje. 

Vse dobro,
* a b i *

clock-img

15.12.2008, 22:08

clock-img

wii

pencil-img

121

uporabljamo kremo za ritko in pri nas je zakon, sedaj imajo novo kolekcijo, prav za novorojenčke, ki je brez parfuma in kakršnih koli dodatkov, bomo poizkusili februarja 2009user posted image

clock-img

16.12.2008, 12:51

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

mene pa zanima če je vseeno kje jo kupiš(miller,mercator,špar,pikapolonica...)glede na to da so nekatere stvari od millerja bolj kvalitetne?jaz tudi študeram da bi jo kupila,pa ubistvu niti ne vem katere stvari pridejo prav za novorojenčka ker nebi mela full ene krame preveč doma

hvala za odgovore.....lp

clock-img

16.12.2008, 15:25

clock-img

tiamia

pencil-img

66

Super kozmetika!user posted image

clock-img

17.12.2008, 09:51

clock-img

urška

pencil-img

3136

jaz sem jo tudi probala na mojemu, ko je bil še dojenček. pa mi ni bila ne vem kako všeč. sem potem kmalu začela z weledo ali pa alverde od DMja.

clock-img

17.12.2008, 15:34

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Meni je ok. Sicer je pa odvisno od tipa kože otroka, tako da ni čudno, da je toliko različnih odgovorov. Moji hčerki je ta kozmetika odgovarjala in tudi za drugega dojenčka jo bom nabavila.

clock-img

17.12.2008, 15:50

clock-img

andrejkam

pencil-img

192

Če se prav spomnim, so v lj porodnišnici novorojenčke prvi dan po umivanju mazali z bubchen oljem.
Ma meni ni nič posebnega, še najraje pa imam sicer hladilno iz lekarne in navadno mandljevo olje ... drugega pa tko ne nucam

clock-img

17.12.2008, 17:05

clock-img

quellle

pencil-img

87

poskusi, nam ni odgovarjal ne hladilno mazilo, ne krema za obraz, ne specialna krema, ne olje, edino šampon je bil ok

clock-img

17.12.2008, 22:09

clock-img

lindy

pencil-img

937

IZVIRNO SPOROČILO: tiamia

Super kozmetika!user posted image

enako

Moja mala Manca je moja največja sreča!

clock-img

18.12.2008, 00:31

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Jaz sem tudi fanica te kozmetike, je pasala tavecji pupi, pa sedaj malemu pupeku tudi paseuser posted image .

Za zacetek tako ne rabis ne vem kaj, olje, kremico za ritko, pa mogoce kako kapljico sampona, pa kremo za veter in mraz valda.
Mi imamo se ognjicevo, ker imata oba suho kozo, pa res mi je vsec.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem