writing-img

kozorogi in presenečenja

clock-img

10.07.2008, 14:01

clock-img

Anonimen

A ima katera moškega kozoroga po horoskopu. S čim ga najbolj preseneti. kaj jih najbolj spravi ob pamet. Kaj jim je najbolj všeč.S čim so najbolj zadovolj(e)ni?
Vsi predlogi bodo zelo dobrodošli, ker s kozorogi še nisem imela opravka.
Najlepša hvala!

clock-img

10.07.2008, 14:24

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Hehe, nimam sicer kozoroga, ampak po moje z oralnim seksom ne moreš zgrešit ne glede na astrološko znamenje...

Imam pa enega prijatelja kozoroga in očeta kozoroga in pri njima velja, da ne marata glasnih zabav in sta bolj za dom in rada doma in na varnem in počasi in vztrajno se daleč pride... Pa nežna moraš bit z njimi, ker so hitro prizadeti.

clock-img

10.07.2008, 14:36

clock-img

nincrli

pencil-img

1636

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

po moje z oralnim seksom ne moreš zgrešit ne glede na astrološko znamenje...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.07.2008, 14:40

clock-img

deja27

pencil-img

494

se podpišem.user posted image user posted image

clock-img

10.07.2008, 15:15

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Glede na njihovo zadržanost bo treba malce eksperimentirati. Če se spomnim mojega prva fanta, ki je bil kozorog, se je zelo rad muckal, ampak itak nor na seks kot vsi moški user posted image

clock-img

10.07.2008, 15:21

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Moj je kozorog...sex in sex, pa še sex, na takšen in drugačen način, mal provokacije z oblačili...

clock-img

10.07.2008, 15:23

clock-img

muška

pencil-img

3223

Kozorogi so zelo pozorni in tudi pričakujejo pozornost. Tako boš pri njemu recimo naredila piko na i , če ga boš pohvalila v stilu kako danes dobro zgleda, kako mu pa to paše, ali pa rečeš, danes sem pa kupila tvoje najljubše vino, ga bova spila ob večerji, ali pa to je tvoja najljubša sladica a ne?,.....
Pa poslušaj kaj ti govori in potem to upoštevaj. Moj bivši kozorog je bil recimo nor na bodije in mi je dostikrat med vrsticami to povedal in ko sem končno dojela zakaj gre user posted image  in si nabavila en hud body, je bila žurka celo noč user posted image user posted image user posted image  . pa "drobna" presenečenja, sva šla kam (recimo samo v trgovino), pa sem mu tam med policami šepnila, da nimam spodnjega perila, pa je že bilo konec in potem spet fešta user posted image user posted image user posted image  . Ma mi kar malo žal postane zdaj, da nimam kozoroga doma user posted image

clock-img

10.07.2008, 15:59

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

danes sem pa kupila tvoje najljubše vino, ga bova spila ob večerji, ali pa to je tvoja najljubša sladica a ne?,.....
Pa poslušaj kaj ti govori in potem to upoštevaj.

oooooooooooo...... user posted image

kot da bi imela žensko zraven sebe, ne pa dedcauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

11.07.2008, 09:13

clock-img

čipka

pencil-img

1652

kot da bi imela žensko zraven sebe, ne pa dedca

user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem