writing-img

krčenje oblačil v šušilcu?

clock-img

24.01.2009, 23:35

clock-img

maktub

pencil-img

659

Zanimam se za nakup sušilnega stroja amapak me vsi opozarjajo na krčenje oblačil?
a se vam vsa oblačila res zelo skrčijo?...

clock-img

24.01.2009, 23:39

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Meni se, sicer ne vsa se mi jih je pa veliko. še posebno stvari, ki imajo elastan (le kje ga zdaj ni). Zdaj sušim v sušilcu brisače in posteljnino in nekaj malega drugih cunj, ostalo pa lepo na stojalu.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

clock-img

24.01.2009, 23:39

clock-img

Anonimen

Nam so se. Nekatere stvari iz bombaža, zato je bolje kupovati malo bolj komot, otroška oblačila pa rajši za eno številko večjo.

clock-img

25.01.2009, 07:18

clock-img

misa4

pencil-img

637

Nekaj otroških se je skrčilo. Zato zdaj kupujem malo večje.

clock-img

25.01.2009, 07:58

clock-img

Anonimen

Men se je skrču sam žamet. Sušim pa not čist vse.

Drgač pa verjetno tud odvisno na kter program daš.

clock-img

25.01.2009, 11:15

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Meni se vse krčijo.

clock-img

25.01.2009, 11:32

clock-img

Barbara_L

pencil-img

623

Previsoka temperatura!
Ter oblačila, ki se ne smejo sušit v sušilcu! Prečrtan krogec v kvadratku.

clock-img

25.01.2009, 11:51

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

ma saj ima vsaj 2/3 oblačil prečrtan krogec user posted image  

jaz vse sušim v sušilcu, res čisto čisto vse...skrči se večina stvari, zato kupujem večje user posted image  simpl is nartabest user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

25.01.2009, 13:29

clock-img

glen

pencil-img

1870

Ja meni se tudi krčijo oblačila v sušilcu,tako da ga ponavadi uporabljam za brisače,posteljnino,in kaka nepomembna oblačila-za doma,pidžame,.....
Oblačila ki imajo elastan pa nedajem v sušilc.

clock-img

25.01.2009, 14:41

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Se ne spomnim, da bi se kdaj kaj toliko skrčilo, da bi opazilauser posted image . Sušim pa praktično skoraj vse.

clock-img

25.01.2009, 15:16

clock-img

tweety83

pencil-img

784

Jaz sušim v sušilcu vse in se mi do sedaj ni še čisto nič skrčilo!
lp

clock-img

25.01.2009, 16:18

clock-img

Eca

pencil-img

1305

Pri nas tudi vse sušimo v sušilcu, pa se tudi ne spomnim, da bi se kaj skrčilo. Oblačila kupujmo normalne velikosti, nič večjih številk.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

clock-img

25.01.2009, 16:21

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Maktub tudi mi2 se odločava za sušilca in me je kar strah zdaj ko sem prebrala za tole krčenje perila. Kakšne stroje pa imaste? Mislim na znamko. Prosim, rada bi preverila na netu karakteristike.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

25.01.2009, 16:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.01.2009, 16:30

clock-img

kokoska007

pencil-img

238

IZVIRNO SPOROČILO: maktub

Zanimam se za nakup sušilnega stroja amapak me vsi opozarjajo na krčenje oblačil?
a se vam vsa oblačila res zelo skrčijo?...

mogoče se pa ne krčijo oblačila ampak se širijo boki in pas??

clock-img

25.01.2009, 17:06

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ja, nekatera oblačila se skrčijo. Pravzaprav se ob nenehnem sušenju skoraj vsa majčkeno. Zato je treba pazit ob kupovanju oblačil, da kupiš malo večja oblačila, ne čist oprijeta. Ampak ni pa neke panike. Sušilec odtehta vse. Brez njega mi ni več za živet. Prihrani res ogromno časa - sploh če pereš čisto vsak dan, ker zaradi njega skoraj ničesar več ne likam.

clock-img

25.01.2009, 18:41

clock-img

naja2

pencil-img

170

Jaz veliko sušim v sušilcu. V sušilca dam vse elastične majice z naramnicami pa se mi ni še nobena skrčila. Pri meni se malo skrči le kakšna bombažna majica, ki je čist oprijeta. Je pa res, da imam kr dobrega sušilca SIMENS in sušim na gumbu le na desni strani znak omaro ali likalnik (desno zgoraj za brisače, desno bolj spodaj pa za druge majice). Sodelavka uporablje sonček na levi k se meni zdi malo preveč. 
Kakšne bolj fine in malo dražje jopice (njegove), pa kašne majice polo, k so bile mal dražje in so glih prav velike pa rajše na zraku posušim. V slušilca pa nikakor ne smeš dati puloverjev, ki imajo volno, ker bodo čist majčeni (jaz še nisem probala).

Če imaš sušilca je vse hitro oprano, posušeno in v omari. Kar zelo prav pride pozimi. Hipotetično bi potreboval lahko le eno posteljnino in rjuhe, ker jih daš čez nekaj ur lahko nazaj.

clock-img

25.01.2009, 22:19

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

IZVIRNO SPOROČILO: botrca
Kakšne stroje pa imaste? Mislim na znamko.

Imam pralno-sušilnega Ariston Margherita 2000. Toliko kot šimfajo kombinirce, jaz sem pa zelo zadovoljna. Imam ga pet let. OK, dva mala minusa: pere 5 in suši 4 kile (zdaj ne bi kupila manj kot 9-kilski boben); pa ko otroci vse pokozlajo recimo bi mi prišel prav ločen stroj, da bi šlo hitreje.

clock-img

25.01.2009, 22:54

clock-img

Petr_a

pencil-img

803

Nič.
vse sušim v sušilcu seveda tiste ki imajo na etiketi da ne smejo v sušilca ne damuser posted image

clock-img

26.01.2009, 08:03

clock-img

honey

pencil-img

2567

Jaz pa ponavadi tiste stvari, ki imajo oznako, da ne smejo v sušilca, recimo 2x operem in posušim na stojalu, potem pa jih normalno sušim v sušilcu in ne gre več nič skupaj.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

26.01.2009, 10:09

clock-img

livia

pencil-img

2395

Ja, se krčijo, če sušiš na visoki temperaturi, drugače ne. Ful prav ti pride za brisače, rjuhe, pidžame, spalke... To vedno sušim not. Ostalo se ne skrči ful, ampak malo. Vsaj meni se je. Zdaj pa delam tako, da vso pisano perilo najprej obesim na stojalo, potem pa ko je skoraj že suho dam v sušilec za 20 minut, da mi ni treba likat. Tako se ti ne bo nič skrčilo. Preverjeno. Likam pa že dalogo ne več.user posted image

clock-img

26.01.2009, 11:02

clock-img

honey

pencil-img

2567

IZVIRNO SPOROČILO: livia
Likam pa že dalogo ne več.user posted image

Sva že dve - se sploh ne spomnim več, kako zgleda zlikati cel stroj. Razmišljam, da bom likalnik kar na podstreho pospravila user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

28.01.2009, 08:44

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Se ne spomnim, da bi se kdaj kaj toliko skrčilo, da bi opazilauser posted image . Sušim pa praktično skoraj vse.

Isto. Mogoče zato, ker takoj ko neha sušit, vzamem ven in zložim. Tako, da malo pogladim zraven in se očitno nazaj raztegne. user posted image
Edino ja, moževe kavbojke in nekaj majic, to pa ja, so krajše. Moje pa ne, spet čudno. user posted image  Mogoče zato, ker imam jaz itak večje št. user posted image
Resno, kar se tiče otroških oblačil, se pa niti ne krčijo.

clock-img

03.02.2009, 20:56

clock-img

_ribica_

pencil-img

53

Jaz imam tudi sušilni in se mi ni nič skrčilo. Uporabljam ga skozi, ker nimam kam postavit stojala. Kar se mi pa zdi sumljivo dam na hladen zrak. Sušilec je zakonuser posted image ! In ja, še likam manjuser posted image .

LP

clock-img

03.02.2009, 21:02

clock-img

Bojana82

pencil-img

765

Meni se ni skrčila čisto nobena stvar....se pa strinjam z ribico......likanja skoraj  ni, če imaš sušilca in to je najboljša stvar pri vsem skupajuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem