writing-img

krči in kakanje pri treh mesecih

clock-img

13.06.2008, 15:58

clock-img

luckyy

pencil-img

72

Stari bomo tri mesece in zadnje dni nas je začelo prav zvijati. user posted image  Do sedaj je bilo kar ok. Ubogi pikec se prebuja v krikih in ga težko pomirimo za dalj časa, saj čez par minut ga zgrabi ponovno. A ima katera podobne izkušnje? Pokakan je skoraj po vsakem previjanju... Je polno dojen. Uporabljamo kapljice Lefaxin.
Sem mislila, da se krči pri treh mesecih končajo, pri nas pa so se šele sedaj začeli pojavljati bolj intenzivno...
A je imela katera podobno izkušnjo? In kdaj je bilo vsega zares konec?

clock-img

13.06.2008, 16:48

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

A si sigurna, da so krči? Moja mala bo nasl. teden stara 3 mesece in tudi ona je ta teden pričela z nekimi kriki in zelo intenzivnim in glasnim jokanjem oz. kričanjem. Prav vijolična rata v obraz user posted image user posted image user posted image . In to ji sploh ni podobno, še nikoli ni tako jokalauser posted image .

Sem mislila, da je morda zato, ker je slabo vreme in je ful utrujena, pomislila sem pa tudi na krče, ker se malo zvija in steguje med jokanjem.

Žal ti nisem pomagala...sem na istem kot ti očitno. Aja, kapljic pa ne uporabljam, saj je do sedaj ni skorajda nič zvijalo...

clock-img

13.06.2008, 17:20

clock-img

san

pencil-img

4176

pri nas je situacija podobna, sm kat potolažena, da ni sam pri nas tako. pomaga pa nam tudi nič, žal.

clock-img

13.06.2008, 18:25

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

uf san, pol smo že 3jeuser posted image . Se kar bolje počutim ko vidim, da nisem sama user posted image

clock-img

13.06.2008, 20:24

clock-img

živa eva

pencil-img

4

pozdravljene!
ravno zarad tega sem šla na forum, da vidim, če se še keri to dogaja! Moja mala je bla 3 mesece stara prejšnji teden, pa vrešči že dva dni skupi. A je kakšna teorija na to temo?
Lp!

clock-img

13.06.2008, 21:03

clock-img

luckyy

pencil-img

72

Ah, potem pa nas je kar nekaj takih... Upam, da bo kmalu bolje. user posted image  Mislim pa, da so krči, saj nogice zvija čisto k trebuščku in se napenja...
Pri nas se začne že okrog 5-ih, 6-h zjutraj. user posted image

clock-img

13.06.2008, 22:04

clock-img

*medica*

pencil-img

570

no pol nas je kr nekaj k malčki v tem obdobju kričijo..user posted image no mislim da pri nas niso krči ker jih do zj sploh ni mel ..no upam da niso..krči se ne pa nog ne tiši skup tko da ne vemuser posted image ..je pa ful glasn zadnje dni prav kriči..pomoje je skontal da ma s tem nov glas in ga čedalje bolj preizkušauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem