cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

krči ob gosti hrani

clock-img

11.06.2007, 20:39

clock-img

dalinc

pencil-img

17

Moja punčka je stara pet mesecev in sva pričeli z uvajanjem. Ima pa kar močne krče, čeprav uvajam lepo postopoma. Kako dolgo trajajo krči in katere kapljice ste uporabljale pri tej starosti. Uvajati pa sem začela, ker mi je začela zavračati mleko. Vsaka vaša izkušnja mi bo dobrodošla.

clock-img

12.06.2007, 06:53

clock-img

Anonimen

PRi nas je bilo enako. Sva imela kakšna 2 dni pavze in potem sem mu spet dala gosto hrano. Verjetno še črevesje ni čisto pripravljeno in jo zato zvija.

Kapljice sva imela AD3. Drugače pa kolik nisva imela hvala bogu.

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 12.6.2007 6:54:13 >

clock-img

12.06.2007, 08:42

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Počakaj kakšen mesec, potem pa ji daj čimlažje prebavljivo hrano. Nekatere imajo probleme s korenčkom, ker zapira. Pa čisto malo ji daj 2-3 žličke.

clock-img

20.06.2007, 21:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.06.2007, 22:47

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Mora se navaditi na GH, zato priporočajo, da začnemo postopoma z malimi količinami.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem