writing-img

krči v mišicah v nosečnosti

clock-img

01.06.2007, 14:38

clock-img

Anonimen

Sem v 15 tednu nosečnosti in me mišice na čase zelo bolijo. polek tega pa se mi zdi, da me po celem telesu nekak grabi. Kot neki krči. je to normalno? Se še kateri to dogaja?
Drugače pa nosečnost poteka normalno....

clock-img

01.06.2007, 15:14

clock-img

Samoyedka

pencil-img

536

Jaz sicer takšnih težav posebej nisem imela, ampak se mi zdi da pomaga proti temu magnezij, ki ga lahko piješ v nosečnosti. Ti pa priporočam raje kakšnega iz lekarne kot pa te poceni variante iz DM in podobno user posted image Verjetno ti bodo pa odgovorile še punce, ki bolje poznajo to zadevščino. Pa lepo nosečnost še naprej user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

clock-img

01.06.2007, 15:43

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Ja magnezij pomaga. Jaz sem ga morala piti tik pred spanjem, da mi je potem držal do jutrauser posted image .

clock-img

01.06.2007, 16:13

clock-img

alja01

pencil-img

226

Mene so lovili krči v mečih, pa sm tud pila magnezij (iz lekarne) po navsetu moje G.

26.11. 2006 je v najino življenje posijal sonček z imenom Alina.

clock-img

01.06.2007, 16:20

clock-img

Anonimen

Ja pa kalcij tudi pomaga. Mi je ena napisala, da kao magnezija pa kalcija naj skup ne pijem pa sem se pol odločila pa pila samo kalcij in se je stvar ful popravla. Prej me je zgrabil krč vsako noč in to boli ko user posted image , zdaj se je pa stvar malo umirila in upam, da tako tudi ostane. Drgač pa je meni reko ginekolog za Magnesol, da pomaga.

LP

clock-img

01.06.2007, 17:35

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

A  ni tko, da moraš glih magnezij in kalcij skupaj pit, ker kao en drugmu pomagata pri  tem, da ju človek lažje prebavlja.. sploh pa to priporočajo ljudem, ki težko prebavljajo kalcij... user posted image
Mene so tudi krči v nogah grabli, no me še vedno grabijo user posted image , hvala za nasvet

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

01.06.2007, 20:17

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Mene so tudi grabili krči, zato me je moj dragi vsak dan zmasiral. Kako pogrešam to user posted image

clock-img

01.06.2007, 21:01

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Sem pila magnezij po priporočili G. Kupovala semm ga v lekarni. Tistega, ki jih je po 20 skupaj.

clock-img

01.06.2007, 22:56

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Proti krčem in tudi otrdevanju trebuha pomagajo magnezijeve tablete Magnesol.

clock-img

02.06.2007, 13:19

clock-img

Anonimen

Pijem magnesol zaradi krčev, namesto umetnega kalcijs pa velike količine mleka in jogurtovuser posted image . Pa tudi Centramed mami še vedno vzemem vsak drug dan.

clock-img

02.06.2007, 14:39

clock-img

tonja

pencil-img

1112

Jaz tudi pijem Magnesol pa kakšno banano pojem.

clock-img

02.06.2007, 15:13

clock-img

lorch

pencil-img

685

men je g. svetovala magnesol, ki pomaga pri krčih.
Za kalcij sem pa slišala, da ga je fajn jemat če ti ga primanjkuje, drugač pa ne, ker preveč kalcija povzroča krče.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem