cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

krči v nožnici

clock-img

25.12.2007, 18:29

clock-img

Anonimen

Ves dan imam čudno špikanje...v nožnici. Noseča sem 12 t. Ne vem, nebi rada letala na urgenco, ker ne vem, če je to kaj resnega in nebi rada, da me imajo čez praznike na opazovanju....se pa bojim.
Špikne me, drži nekaj s, in popusti. Včasih je daleč notri v nožnici, včasih bolj zunaj. Tudi ob sremni kosti me občasno zbada. Kaj naj storim? Kaj mi je narobe???

clock-img

25.12.2007, 18:30

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

To se je meni večkrat dogajalo, če sem dalj časa stala.Jaz sem takrat popila kozarec magnezija, ker pomaga proti krčem, pa je bil potem kmalu mir.Do naslednjič seveda...ker to se sem pa tja pojavi, samo pri meni ni bilo nič resnega.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

25.12.2007, 19:10

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Ni panike! Špikalo te bo še devet mesecev! Lepo nosečnost ti želim!

Lep pozdrav! K

clock-img

25.12.2007, 19:23

clock-img

Anonimen

Nisem noseča, pa včasih špika.user posted image

Tko, da pomoe ni nič hujšega.

clock-img

25.12.2007, 19:33

clock-img

lindy

pencil-img

937

Tudi mene je že špikalo, noseča sem 10 tednov, mislim pa, da to ni nič narobe, če pa se bo to ponavljalo ali pa da te špika ves čas pa pokliči svojega g. in ga vprašaj!

clock-img

25.12.2007, 20:17

clock-img

zarjica

pencil-img

280

Hvala, zlate ste...ste me ful pomirile, res. Lep praznični večer vam želim! Zaradi vas, je moj zdaj znosnejši, ker se tko ne sekiram.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem