writing-img

krči v nogah

clock-img

18.06.2007, 10:27

clock-img

anita1984

pencil-img

114

ali imate tudi ve takšne probleme...
včasih ponoči me zagrabi krč, ki ne spusti kmalu, največrat pa zjutraj ko se hočem pretegnituser posted image ...
kaj naredite ve oz. kaj naj naredim, da se to nebi neč dogajalo...potem še celi dan težko hodim od bolečin.
hvala

clock-img

18.06.2007, 10:36

clock-img

Anonimen

Meni pomaga Magnesol. Vedno see pretegnem tako, da stopala obrnem navzgor (proti sebi)...

clock-img

18.06.2007, 10:53

clock-img

Anonimen

Jaz sem si kupila FidiMag 300 šumečke v lekarni. Popijem pa jo tik preden grem spat, da bi ja zdržala doza za celo noč. Pa se mi še zgodi da me prime krč, ali pa da vsaj čutim tisto bolečino v mišicah, tik preden te zgrabiuser posted image .

clock-img

18.06.2007, 13:08

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Magnezij in kalcij. Ampak ne skupaj (mg recimo zjutraj, kalcij pa zvečer) pa bo. Jaz sem imela v prvi nosečnosti full krče, sedaj sem pa že od prvega dne preventivno začela jemat mg in je tokrat kar boljše. Sicer pa meni pomaga še gibanje (kadar telovadim je full vidno izboljšanje).

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

18.06.2007, 16:38

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Joj, tudi mene ful lovijo krči v nogah, včasih takouser posted image močno, da še pri hoji čutim bolečine. Tudi jaz sem si začela pomagati z Magnesolom - mislim, da pomaga.

LP, Ninica

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem