writing-img

krči v trebuhu,svetujte

clock-img

28.11.2007, 08:49

clock-img

polly80

pencil-img

948

lp

sem v 13.tednu,pa me že nekaj časa ponoči zelo boli v trebuhu,tako da se ves čas premetavam in ne morem spati...zelo me skrbi,sem povedala gin.,pa mi je dal buscopan tablete,ki jo vzamem pred spanjem vendar očitno ne pomaga..danes ponoči me je še v srcu tako bolelo,da sploh nisem spala.ima katera podobne izkušnje?se v bolniški in počivam...lp

clock-img

28.11.2007, 11:04

clock-img

Aurea

pencil-img

1232

Pozdravljena!
Nekaterim je pomagal donat, kakšna banana (kalij) in predvsem - velikooo počivanja.

clock-img

28.11.2007, 12:29

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Poskusi magnesol šumeče tablete, ki so proti krčem. Meni pomagajo.

clock-img

28.11.2007, 15:20

clock-img

klarisima

pencil-img

374

Jaz bi na tvojem mestu ponovno poklicala G in mu povedala kako in kaj. Ne delaj stvari na svojo roko, ker je user posted image še zelo majcen in je bolje, da se greš pokazat v ambulanto.
Pa srečno.

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

clock-img

28.11.2007, 16:28

clock-img

rokapi

pencil-img

168

Pojdi takoj nazaj h ginekologu ali na urgenco, da ne bo prepozno. Lahko je kaj resnega.

clock-img

29.11.2007, 10:43

clock-img

Brundula

pencil-img

74

Jaz sem imela lažne popadke že od 5 meseca, ampak ponoči me ni nič bolelo.Pila sem magnezija ali Magnesol. Kot pa ti opisuješ niso lažni popadki. Raje pojdi h ginekologu, da ni kaj hujšega.

clock-img

29.11.2007, 10:48

clock-img

polly80

pencil-img

948

hvala vsem za nasvete,bom res mogla do ginekologa..hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem