writing-img

kr1a spet prosi za pomoč

clock-img

12.04.2005, 20:29

clock-img

kr1a

pencil-img

384

Malali bomo otroško sobico, pa se še nismo odločili kako. Če mate kakšne ideje al pa slikce v albumih, kjer se poleg otrok vidijo tudi stene, se mi oglasite.

Lp

clock-img

12.04.2005, 20:33

clock-img

Mojca P.

pencil-img

688

Meni je soba, ki jo je BAGI poslikala totalno ostala v spominu. Poglej-mislim, da ima v albumu!!

clock-img

12.04.2005, 20:33

clock-img

Anonimen

V mojem albumu lahko vidiš tehniko pleskanja in sicer na sliki ko mala spi v posteljci!

Najprej smo steno prebarvali v rumeno, potem smo s krpo naredili rdeče neenakomerne packe, prelepili steno s ta rumenim trakom in vse prepleskali z barvo buče! In to je rezultat! Če boš želela ti poslikam celo steno. Je pa samo ena stena taka in zelo poživi!

Bojana

clock-img

12.04.2005, 20:35

clock-img

Anonimen

BAGI hmm to je pa nekaj! :bravo::bravo::bravo:

clock-img

12.04.2005, 20:41

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

mi imamo tudi poslikano steno pri otroški posteljici, ena fotka v albumu.

jaz sen na netu poiskala slikce risanih junakov in potem princesko vprašala katere želi... in rezultat je na steni, barvala sem pa kar s temperami pa je zelo lepo izpadlo

clock-img

12.04.2005, 20:44

clock-img

kr1a

pencil-img

384

Bojana, tvoje slike sem zadnjič gledala, opazila tudi stene, in tako dobila tudi idejo, da tukaj malo poprašam.
Kar se pa tiče slik BAGI je pa kar mal preveč zahtevno. Sobo bova belila sama, Moj :love: je ene vrste malar, ampak taka umetnika pa spet nisva.:)

clock-img

12.04.2005, 20:49

clock-img

NENAJANI

pencil-img

922

Mi bomo kar polepili po stenah disneyeve like!!!!:zmeden: Nisem glih umetnik za risanje, moj :love: pa še manj!!!:ups:

clock-img

12.04.2005, 22:41

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

Jaz sem pa risala želvice,v vrsti,po sredini stene.Je bilo kar vredu,na žalost pa smo dali sedaj pograd,tako da je pol stene prekrite:zmeden:
Lahko pa si pomagaš z grafoskopom,in si slikico lepo obrišeš na steno,s tem gre pa prav lepo.Jaz nisem imela nobenih vez,da bi si to sposodila,če pa koga poznaš,pa...:bravo:

V albumčku..naša družinica...se na parih slikah tudi naša stena vidi:racka:

clock-img

12.04.2005, 22:43

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

Sem se zmotila,v albumu...Tami -Lenka.
To se mi vedno dogaja:zmeden:

clock-img

13.04.2005, 06:27

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Pinino sobico vidiš v mojih albumih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem