writing-img

krajšanje M ciklusa

clock-img

28.08.2007, 11:47

clock-img

sanja5

pencil-img

16

Ojla!

Zanima me, če ima katera podobne izkušnje. Midva že 6m delava na drugi čebelicci, ki nama j ratala v prvo. Prejšnji teden so mi ugotovili, da imam pregrado in sedaj čakam na operacijo. Ok. S tem sem se sprijaznila ampak skrbi me še nekaj. Moja M je bila vedno točna 27 ali 28 dni. Sedaj pa že nekaj mesecev opažam da se mi cikel krajša in krajša iz 27 na 26 pa na 24 in danes sem M dobila po 22 dneh kaj mislite da je to?
Hvala vsem!

clock-img

28.08.2007, 12:55

clock-img

vita80

pencil-img

299

Sanja nimam pojma kaj se dogaja s tvojo user posted image . Tudi jaz opažam zadnja 2 ciklusa, da jo dobivam 2-3 dni prej kot bi morala, ponavadi mi je zamujala (do 4-5 dni). Sama se čudim kaj je zaj to!Tudi mi se trudimo pol leta za malo pikico, pa bo že !
Tudi mi bomo prišli na vrsto!

user posted image user posted image user posted image  Vsaki drugi dan pa ni hudič, da ne bo ratalo!user posted image

clock-img

28.08.2007, 13:02

clock-img

soncek.djukelica

pencil-img

1593

ojla,

moja M je bila vedno v razponu od 23-28 dni! Možno je,da je neravnovesje hormonov, lahko pa je tudi prisoten stres,ker veš,da delata na user posted image  !

Dvojna mamica sem!:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem