writing-img

krajšanje hlač

clock-img

05.05.2008, 20:02

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Ojla. Zanima me kam nesete, da vam skrajšajo hlače. Zanima me za Center ali Šiško. Sem klicala v čistilnico labod pa stane od 6-8€ in to mi je preveč. Pa ne rabim orginalnega roba, samo preprosto skrajšane hlače.

Lp in prosim ne prestavite me na modo, ker je tukaj več ljudi.

clock-img

05.05.2008, 20:15

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

to jaz tud razmišljam, glede na to, da sem zadnjič kupla par hlač po smešni ceni, res ne bi zdaj dala več za krajšanje user posted image .
Če poznaš kako kolegico, ki pozna od tiste sosede kolegico, ki krajša hlače jo prosi. user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

05.05.2008, 21:31

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Meni jih moj oče skrajša... user posted image Če pa on ne bi mogel, bi jih pa od malega babici (nesojeni tašči) nesla al pa teti (obe šivata -teta ima celo šolo).
.
Žal prav veliko nisem pomagala.

LP

clock-img

05.05.2008, 21:52

clock-img

Anonimen

Cistilnica v podhodu Bezigrada.

clock-img

06.05.2008, 07:26

clock-img

srki

pencil-img

9222

Na Trubarjevi v LJ, samo po mojem je ta kar draga, vsaj tak filing imam. 

clock-img

06.05.2008, 07:28

clock-img

Ancy

pencil-img

614

A same jih ne znate oz. so take hlače da nesme bit napak?? Jaz si kavbojke in trenerke ipd. vse sama zarobim. Mami je včasih nosila h sosedi, ki je šivilja, pa ji je zmeri zastojn naredila pa ji je ratal nerodno in raje v čistilnico nese.

clock-img

06.05.2008, 07:34

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ne, jih ne znam, niti mašine nimam. Če je mami nerodno, pa naj ji sama neko malenkost da. Jaz sem tudi eni šivilji pri nas vedno dala kak tolar (takrat še) več, sedaj ji ne nosim več, ker jo roke matrajo.

clock-img

06.05.2008, 07:36

clock-img

Ancy

pencil-img

614

Mogoče bi lahko koga prosila da ti pokaže, ker res ni težko, pa če se potrudiš tudi tako slabo ni... jaz to kar brez mašine nardim.. res pa je da ti vzame kar nekaj časa in če se ti mudi oz. ga nimaš pol je res bolje da hlače nekam daš. Sej ji je mami zmeri kej hotla dat, pa nikol ni vzela, men je maturantsko obleko sešila in mi ni nič dela računala, samo material... Sej je res nerodno, pa tud tko smo prjatli, pa še mami njenga sina uči pa noče, da bi si kdo kej mislu vrjetno user posted image

< Sporočilo je popravil Ancy -- 6.5.2008 7:37:14 >

clock-img

06.05.2008, 07:40

clock-img

srki

pencil-img

9222

No, takih je pa malo. Svaka ji čast.

Mah, jaz sem rajši komot, pa tudi zdi se mi, da nisem tip za to. No, bi morala poskusit, pa nekako nimam volje oz. strah, da kaj zafušamuser posted image .

clock-img

06.05.2008, 07:42

clock-img

Ancy

pencil-img

614

No sej jaz sem tud zmeri hotla bit komot, pol pr ene 12-ih letih mi je pa mami pokazala kako se trenerke zarob, ker jih mašina ne prime... no pol je pa cel šivalni stroj crknu in zdej si sama robm vse hlače, res pa da ne nosm nobenih fensi šmensi, ampak ponavad sam kavbojke, kjer ni lih tok zafušat. Enkrat sem si ene mal preveč, sam zdej je pa tko modern pa jih spet nosim user posted image .

clock-img

06.05.2008, 09:12

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ja saj, če kaj zafušaš, se jih lahko še vedno da pa k nekomu, ki to zna, pa imaš 3/4 ali  pa bermude. Zdaj pa res ni panike zaradi tega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem