writing-img

krajše spanje ponoči

clock-img

06.12.2008, 20:09

clock-img

vesna23

pencil-img

22

Živjo!
Moj sinček je star dobra dva meseca. Še pred kakšnim tednom mi je lepo spal ponoči tako, da se je zbudil samo enkrat ali dvakrat, da sva se malo podojila. Sedaj pa se zbuja na 1,5 ure ali 2 ure. Me zanima, če ima katera podobne pomisleke kot jaz, namreč ker ga polno dojim se sprašujem, če mu to ni dovolj??!! Ali je to obdobje "nespanja" samo prehodno??

MOj sonček LAn

clock-img

06.12.2008, 20:12

clock-img

Anonimen

Lahko ima samo poskok v rasti in bo potem bolje. user posted image

clock-img

06.12.2008, 20:45

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Pa ni nujno da se zbuja zaradi lakote. Dojenčki se zbujajo iz različnih razlogov, lakota je samo eden.

clock-img

06.12.2008, 22:43

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Pa ni nujno da se zbuja zaradi lakote. Dojenčki se zbujajo iz različnih razlogov, lakota je samo eden.

se strinjam

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

06.12.2008, 23:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.12.2008, 12:24

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Ma jaz sem že vse poštudirala, pa že vse izločila user posted image . Moja 6,5m stara user posted image se pač zbuja, pa ji nič ne manjka, spi pri nama, dojiva se na 2 uri ponoči, no včasih ima raje čajeka, zbuja se tudi včasih na eno uro user posted image , se premetava....Kot pravijo, če je poskok v rasti potem bo minilo, drugače pa... hm ko bi le človek vedel in poznal kaki recept, bi bilo dostim mamicam zelo lažje user posted image

clock-img

07.12.2008, 12:33

clock-img

tincy82

pencil-img

142

živjo! naša lumpa je že kmalu prespala skoraj vso noč, tam nekje okoli tretjega meseca starosti. spat sem jo dala okoli 9 zvečer in se je zbudila okoli petih zjutraj. takrat smo vsi full uživali in smo se ponoči fajn naspali. potem se je pa začela okoli petega meseca spet pogosteje zbujati, sedaj se zbudi 2X na noč, ko se naje pa spet zaspi nazaj. tako da mislim, da je verjetno bolj lačna zato pogosteje papa ali se pa z mlekcem ne naje več dosti?!

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

clock-img

07.12.2008, 13:23

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Kar nekaj časa traja, da otrok ujame nek ritem spanja. En teden je lahko tako, potem 2 tedna drugače in se spet spremeni... Moja je do 11m spala zelo neredno. Sicer se je zmanjševalo število podojev ponoči, ampak se je pa zbujala zarad česa drugega - zobki, vročina... Šele pri 11m je začela celo noč spat. Verjetno zato, ker se je takrat nehala dojit.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem