writing-img

krajši delovni čas

clock-img

20.05.2008, 20:01

clock-img

Petra B

pencil-img

10

Ojla,

mene pa zanima, če grem delat za 4 ure (krajši delovni čas iz naslova nege in varstva otroka) in še enkrat zanosim, kako se mi bo potem obračunala naslednja porodniška? Ali bom imela samo 50% ali 50% od svoje plače + 50% od minimalne plače?

Prosim za odgovore.

Lp Petra

< Sporočilo je popravil Petra B -- 20.5.2008 20:02:39 >

clock-img

20.05.2008, 22:04

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: Petra B

Ojla,

mene pa zanima, če grem delat za 4 ure (krajši delovni čas iz naslova nege in varstva otroka) in še enkrat zanosim, kako se mi bo potem obračunala naslednja porodniška? Ali bom imela samo 50% ali 50% od svoje plače + 50% od minimalne plače?

Prosim za odgovore.

Lp Petra

Ja.

clock-img

20.05.2008, 22:08

clock-img

Anonimen

Izplacilo lahko pride tudi vec kot 50+50, ce zaradi minimalca pades v nizji dohodninski razred, se mi zdi.

< Sporočilo je popravil Mič II -- 20.5.2008 22:09:03 >

clock-img

21.05.2008, 09:23

clock-img

asso

pencil-img

3700

IZVIRNO SPOROČILO: Petra B

50% od svoje plače + 50% od minimalne plače?

Lp Petra

Tako je. Svoji dohodki iz katerih so plačani za to prispevki in minimalni del - kar ti bodo plačevali prispevke.

Jaz sem izkoristila to varianto in sem dobila dobro porodniško. Sicer sem samo ene 3 mesece delala skrajšano glih zaradi tega, da imam potem večjo porodniško...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem