writing-img

krajši enodnevni izlet????

clock-img

24.02.2007, 19:29

clock-img

ancka1

pencil-img

772

Kam naj peljem dva vedoželjna fanta (9 in 12 let) na krajši nedeljski izlet? Tehniški muzej Bistra je na moje veliko razočaranje zaprt. Vreme pa je tudi bolj nestanovitno, tako, da kam dlje ven it je rizkantno, nam jo lahko vreme zagode.
Vsak predlog res dobrodošel.

Hvala in LP

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

clock-img

24.02.2007, 21:14

clock-img

til

pencil-img

574

Kaj pa na kakšen bazenuser posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

clock-img

26.02.2007, 03:44

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Zakaj pa tak strah pred vremenom? Menda niste iz cukrauser posted image  Kaj pa dežniki in pelerine?
Mogoče Postojnska jama ali kaka druga jama? Kakšen živalski vrt (Lignano, Zagreb ipd.) Smučarija? Lahko greste recimo peš v dolino Tamar (to je pri Planici). V Avstriji (kar je blizu nas) recimo Minimundus, živalski park Rosegg in grad zraven, razgledni stolp Pyramidenkogel nad Vrbskim jezerom (res lep razgled), lahko greste z ladjo vzdolž Vrbskega jezera, na avstrij. koroškem si lahko ogledate milijon raznih živalskih parkov (ptice, plazilci..), stalno razstavo lutk, eno velikooo železnico z vlakci ipd..
Lp

clock-img

26.02.2007, 13:27

clock-img

tina104

pencil-img

1639

LJ - hiša eksperimentov

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

clock-img

01.03.2007, 09:14

clock-img

hariba

pencil-img

1387

Postojnsa jama in predjamski gra. To pa nisem vedela, da je Bistra zaprta. Mi smo šli lani za !. maj v Postojnsko in Bistro, potem pa zvečer še 4 ure v Atlantis. Pa v Lipici je tudi takim te satrosti všeč. Kaj pa maja kakšen rafting po soči in ogled slapa in trentarskega muzeja. Kaj pa  Vinetu korita' Za kekčevo deželo sta pa verjetno že prevelika. Vsaj tastarejši.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem