cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

krajši podoji - pomoč!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

14.07.2006, 15:24

clock-img

november9

pencil-img

4

Moj fantiček je star 4 mesece. Na začetku sva se dojila po 15 minut na vsaki strani, zdaj pa podoj ni dalši od 7 minut. Po 7 min imam prazno dojko. Kaj to pomeni: da imam manj mleka ali da je sesanje intenzivnejše? Ali se je tudi vam dolžina podoja skrajševala? Hvala!

clock-img

14.07.2006, 15:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.07.2006, 15:58

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

to je normalno. Že nenomesečni dojenčki se lahko najejo hitreje. Naš se je pri 4 mesecih najedel v 3 minutah. Imajo večji "zauh" 

Srečna družina

www.bambino.si

clock-img

14.07.2006, 16:10

clock-img

mml

pencil-img

4156

Podobna zgodba tudi pri nas. Prve 3-4 mesece 15 minut na vsako stran, potem 7-8 minut, sedaj nekje 3-5 minut, odvisno od tega kaj se dogaja v okolici. mleka še vedno dovolj, pač naši user posted image  rastejo in močneje in hitreje sesajo.

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

14.07.2006, 16:25

clock-img

november9

pencil-img

4

dekleta hvala za odgovore. Me veseli, da imam še dovolj mleka in da vse skupaj hitreje steče.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem