writing-img

kranjski bazen

clock-img

12.12.2006, 17:24

clock-img

Anonimen

user posted image  Možu je zdravnik predpisal terapijo s plavanjem,zaradi okvare hrbtenice.Napotil ga je v kranjski bazen.Ko je končal s terapijo,so ga v bazenu opozorili,da mora plačati uporabo bazena.To me je malo začudilo,saj nisem za kaj takega še nikoli slišala.To pomeni,če se že terapije plačajo,da bi nam morali računati tudi uporabo aparata če gremo na kakšno terapijo k fizioterapevtu.Ni mi za tistih 5 tisoč,samo čudno se mi zdi,če toliko plačuje za zdravstvo,da mora potem plačevati take stvari,ki mislim,da jih plačujemo že pri zdravstvenem zavarovanju.
Zanima me.če katera ve ali je uporaba bazena za bolnika z napotnico res obvezna,ali pa je to spet neka njihova muha?

clock-img

12.12.2006, 20:25

clock-img

Anonimen

Bom jutri mojo mamo vprašala, če je ona tudi kaj plačevala, ko je hodila v bazen. Upam, da bom še tole temo našla, da bom lahko odgovorila. Če ne, me pa malo spomni.

clock-img

12.12.2006, 20:43

clock-img

Anonimen

Naši družinski prijateljici pa je zdravnik odsvetoval plavanje v Kranjskem bazenu,ker naj bi bila prehladna voda.
Nisem še slišala,da bi se terapije plačevale.....

clock-img

12.12.2006, 20:53

clock-img

Anonimen

Zdaj sem klicala mamo in oba, oče in ona, sta hodila na terapije v bazen brez plačila. Je pa to bazen v zdravstvenem domu, da se razumemo.

clock-img

12.12.2006, 20:56

clock-img

Anonimen

user posted image  Ja saj je hodil v zdravstveni dom.Se mi je zdelo,da tako ne more bit.Zdaj je kar je,samo jezi me,da nas vsepovsod nategujejo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem