cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

krava na parkirišču

clock-img

18.01.2014, 21:08

clock-img

mini86

pencil-img

6050

a jo ima kdo doma oz jo je prebral..je ok..
nimam sicer nekega problema z jezo ampak mogoče pa vseeno najdem kaj zanimivega notri:)

a jo kdo proda..

clock-img

18.01.2014, 23:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.01.2014, 11:17

clock-img

petea

pencil-img

5336

saj v knjižnicah se jo tudi da izposoditi, preveriš lahko tukaj: http://cobiss5.izum.si/scripts/cobiss?ukaz=BASE&bno=99999&id=1116085386486515

< Sporočilo je popravil petea -- 19.1.2014 11:22:17 >

clock-img

23.01.2014, 22:10

clock-img

noranate

pencil-img

2143

tukaj se mi zdijo knjige ugodne http://www.primus.si/zbirke/krava-na-parkiriscu

clock-img

23.01.2014, 22:19

clock-img

Lukka

pencil-img

721

Hahahahaha, ma jaz sem tudi mislil, da gre za zivo kravo. Joj, a veste kaj se je meni zgodilo pred leti. Ravno dobro naredim izpit za avto in se peljem po cesti iz
Lesc proti Bledu, kjer smo na hangarje v malo zako hodili kadit (regatni). In po tisti cesti proti meni iz nasprotne smeri divja konj! Sam, se osedlan konj! Tam med potjo pa je bila pac neka sola jahanja in konj je ocitno jezdeca fliknil iz sedla, sam pa pibegnil na cesto. Vozniki smo sicer varno pocakali ob robu cestisca, ampak pomojem me v zivljenju ni bilo tako zelo strah... jaz sem bil preprican, da mi bo skocil na sipo...

< Sporočilo je popravil Lukka -- 23.1.2014 22:20:22 >

clock-img

23.01.2014, 22:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.01.2014, 22:52

clock-img

Lukka

pencil-img

721

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

O, šit, Lukka, to se pa sliši ko v kakem filmu user posted image . Verjamem, da ti ni bilo smešno takrat, konja sredi ceste človek lih ne pričakuje, sam si tako v živo predstavljam, kako vozniki ustavljajo ob robu ceste in gledajo konja brez jezdeca, ki teče mimo user posted image .

To je bilo res grozn ja. Laufal po glavni cesti proti nam. Prestrasen je bil, nekateri so trobili, drugi v paniki zavijali na drugo stran... ihahahahaha. Danes mi je smesno, takrat sem se pa pomojem podelal v hlace!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem