writing-img

kravje mleko ali prilagojeno mleko?

clock-img

20.09.2007, 08:41

clock-img

tisa80

pencil-img

71

Pozdravljene!

Zanima me kdaj ste začele uvajati kravje mleko?Včeraj je bila pri meni prijateljica in pravi,da ji vsi govorijo naj neha dajati Novalac in naj začne z kravjim mlekom.Namreč ima punčko staro 7,5 mesecev.Moj fantek je pa sedaj star 6mesecev.Tudi meni so govorili da naj neham dajati Novalac,ker je zelo drag,a meni se zdi da je še malo premajhen.Kaj menite ve.

clock-img

20.09.2007, 08:46

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Kravje mleko naj bi se začelu uvajat med 9-12m. Naša je stara skoraj 10m in mislim, da bom počasi le začela tu pa tam pri kakšnem obroku dodajat malo KM.

Pri 6m se mi zdi user posted image  še premajhen. Rajši dam več denarja za prilagojeno mleko kot da bi imel kakšno alergijo.

clock-img

20.09.2007, 08:59

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Dojenčki naj bi jedli materino mleko ali adaptirano vsaj do 1. leta.

clock-img

20.09.2007, 09:05

clock-img

Anonimen

Jaz sem mu dajala do 1 leta, se mi zdi. Ali pa še malo dlje.

clock-img

20.09.2007, 09:14

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Do1. leta smo imeli Aptamil. Sem ji pa že prej razne mlečne stvari kuhala z navadnim mlekom (polenta, puding, gres ...).

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

20.09.2007, 09:39

clock-img

DANVARI

pencil-img

333

okoli enega leta. je pa res da smo ga mešali z vodo na začetku. Potem, ko smo ugotovili, da jo zapira, smo šli nazaj na Aptamil za eno škatlo user posted image in nato ponovno probali in sedaj pri 15m je normalno na kravjem mleku, res pa je da ga še vedno malo redčimo.

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

clock-img

20.09.2007, 09:48

clock-img

*Uršula*

pencil-img

237

jaz sem ji začela dajati po 1 letu, sem ji pa od 8 meseca dalje delala gres, pa polento pa take stvari že iz alpskega mleka.

clock-img

22.09.2007, 21:51

clock-img

tadejat

pencil-img

156

Jaz sem jima začela dajati kravje mleko pri 9. in 7,5. mesecu, iz istega razloga, ker smo veliko potrošili za novalak. Oba sta mleko lepo sprejela, brez problemov.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem