cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kravje mleko ponoči?

clock-img

20.08.2008, 22:34

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

Pozdravljeni, nekaj ? imam glede nočnega hranjenja.

Naša mala bi kar še pila ponoči. Je ne pretentam z dudo ali sčajem. Zaleže dojenje(ki ga ukinjam popolnoma) ali umetno. Ker je pa s tem kar neki dela, mikrovalovka je daleč, iz termoske vodo natočit traja. No jaz sem bolj komot -pe enem letu sem pa lohk ne?user posted image in bi rada dajala kravjega.

Zdaj pauser posted image za tiste, ki jim dajete mleko ponoči in ne dojite?

Kakšno mleko jim date, koliko in če sploh koncetrirano (razmerje mislim glede na vodo) ali uporabljat za ponoči umetnega?

hvala za odg

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

20.08.2008, 22:38

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Dobi adaptirano in nič ne traja da se vse skupaj naredi

clock-img

20.08.2008, 22:40

clock-img

benika

pencil-img

7793

Naš je pri 1. letu pil Alpsko mleko 3,5 in mu ga nisem mešala z vodo. Res pa je, da mleka ponoči ni dobil, ampak sem mu vedno ponudila čaj.

clock-img

20.08.2008, 22:41

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Dobi adaptirano in traja cca. 1 min da naredim.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

21.08.2008, 12:33

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a

Dobi adaptirano in nič ne traja da se vse skupaj naredi

iz nič ni ničuser posted image

lepo, men je to pa kar procedurauser posted image

R. K.

clock-img

21.08.2008, 19:23

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Moja sicer mleko ponoči pije le občasno, čisto še nisem uspela ukiniti. Ko se ponoči zbudi in ne pomaga ne duda, ne čaj, ne voda, ne nošenje, pomaga edino mleko, saj takrat ko spije 200ml zaspi nazaj v sekundi.

Torej, še vedno dajem AM (Milumil), vodo v grelniku prekuham predenj grem spat in jo dam v termovko. Ko se mala zbudi za mleko okoli 2h samo zmešam AM z vodo in vlijem v flaško. Vzame mi še manj časa kot alpsko (ker je to v hladilniku in bi ga vseeno mogla malo pogreti).  Meni je to bolj komot.

clock-img

21.08.2008, 20:57

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Definitivno adaptirano

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

22.08.2008, 11:00

clock-img

ursulina

pencil-img

579

z mikrovalkovko ali s termovko za AM je preveč dela user posted image  vse skupaj vzame dve minutki... 

pri nas jemo še vsako noč (8. mesec) in zelo hitro mine...

< Sporočilo je popravil ursulina -- 22.8.2008 11:02:07 >

clock-img

22.08.2008, 16:17

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Jaz svoji hčerki dajem sveže kravje mleko, stara je dobrih 13 mesecev. Ampak to dobi zjutraj in zvečer pred spanjem, ponoči nič ne je že od svojega 5. meseca.
Prej, ko se je ponoči še zbujala, sem si pa vedno pripravila flaške, preden sem šla spat: v suho flaško sem nasula x meric praška in potem sredi noči samo zalila z vodo iz termovke. Trajalo je manj kot pol minute, tako da če bi rada nadaljevala z adaptiranim mlekom, ti priporočam to metodo.

< Sporočilo je popravil ZmajTolovaj -- 22.8.2008 16:19:10 >

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

22.08.2008, 20:57

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

z mikrovalkovko ali s termovko za AM je preveč dela

men jeuser posted image user posted image k zase ne vem ponoči, pač smo si različni
čez dan bi blo to čist drgač

R. K.

clock-img

22.08.2008, 20:58

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

Trajalo je manj kot pol minute, tako da če bi rada nadaljevala z adaptiranim mlekom, ti priporočam to metodo.

se strinjam k mikrovalovka je daleč pr nas

R. K.

clock-img

22.08.2008, 20:58

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Moja je od 11m pila alpsko mleko, sicer ne ponoči ampak če bi hotela še ponoči, bi ji dala tega.

clock-img

22.08.2008, 21:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.08.2008, 22:21

clock-img

trdozimc

pencil-img

918

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Prej, ko se je ponoči še zbujala, sem si pa vedno pripravila flaške, preden sem šla spat: v suho flaško sem nasula x meric praška in potem sredi noči samo zalila z vodo iz termovke.

Ja, enako, oboje si pripraviš k postelji in to je to. user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.08.2008, 23:44

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

priporočam ti da če se držiž tega da daješ striktno AM da nadaljuješ s tem, če pa user posted image vredu prenaša alpskega in če ti ga je lažje ponudit kot AM naredi kot hočeš.
mi imamo pa en drug problem, na dodajanju AM je že od rojstva in je pila/jedla aptamil nato smo pred 3meseci prešaltali na babylove mleko. zdaj pa noče več jesti ne enega in ne drugega. kupila sem različne vzorce AM in ji ne odgovarja noben. (zajtrk in večerjo ima kot mlečni obrok vse ostale obroke ima GH) in sem probala alpsko mleko 1,5 mlečnih maščob in ji odgovarja tako da jo zdaj hranim s tem mlekom. aja stara pa je 9,5mesecev.

Samo nekaj bi dodala - priporoča se sveže mleko, ne trajno, in sicer polnomastno, se pravi 3,2 ali 3,5. Prav tako jogurti (nobenih light zadev, ampak vse polnomastno, ker mali rabijo maščobe).

clock-img

22.08.2008, 23:45

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

Prej, ko se je ponoči še zbujala, sem si pa vedno pripravila flaške, preden sem šla spat: v suho flaško sem nasula x meric praška in potem sredi noči samo zalila z vodo iz termovke.

Ja, enako, oboje si pripraviš k postelji in to je to. user posted image user posted image user posted image

Ja, tud napol miže gre, če si še komatozen. user posted image

clock-img

22.08.2008, 23:52

clock-img

trdozimc

pencil-img

918

IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

Ja, tud napol miže gre, če si še komatozen. user posted image

Ja, in za vsaki slučaj si vliješ v termosko odmerjeno količino vode. user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem