writing-img

krci

clock-img

22.02.2008, 18:28

clock-img

łiłi

pencil-img

147

ojla,nasa bebica bo v torek stara 1 mesec,probleme nam delajo krci.ne dojim ampak mu dajem aptimil 1.ful se napenja pa zvija ga,probali smo tudi kaplice pa nic nepomaga.slisala sem za comoformil mleko pa me zanima kaksne iskusnje imate stem mlekom

clock-img

22.02.2008, 22:31

clock-img

podpečka

pencil-img

11

jaz sem probala vse od milupe pa nič , niti hipp ni šel, sedaj pa vemo da je alergija na mleko. Prepričaj se da so res krči in ni alergija.

clock-img

22.02.2008, 22:38

clock-img

lelčy

pencil-img

336

no mi smo proti krčem uporabljali sab simplex kapljice, so nam pomagale. no soseda pa je kupila comformil mleko in pravi, da ji zelo pomaga, da tamala nima več tako močnih krčev. poskusi mogoče bo pomagalo.

clock-img

22.02.2008, 22:40

clock-img

karatina

pencil-img

421

Baje je od hrane proti krčem še nekako najučinkovitejši Novalac AC. Tako je meni vsaj patronažna rekla, ko sem že razmišljala, da bi kupila kak dodatek namesto dojenja, ker je našo res grozno zvijalo. Pa vseeno še vstrajamo z dojenjem in kapljicami Lefaxin, ki nam krčke precej omilijo. Razen ko se mami kaj malega pregreši user posted image .

clock-img

23.02.2008, 00:02

clock-img

lubicamoja

pencil-img

72

Ja se strinjam z novalacom - ta pomaga. Moja je imala tudi zelooo velike probleme. Pa tudi kapljice sem ji dajala sab simplex in je pomagalo. Sem pa tudi dojila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem