writing-img

kredit

clock-img

11.08.2008, 09:53

clock-img

kklara

pencil-img

96

Vem, da ta tema ne spada sem, ampak kljub temu vem, da bom tukaj čimprej dobila odgovor.

Zanima me namreč sledeče:

A lahko nezaposlena oseba dobi stanovanjski kredit s porokom?

hvala
lp

clock-img

11.08.2008, 09:57

clock-img

Anonimen

čisto laično mislim da ne.

clock-img

11.08.2008, 10:00

clock-img

Martina27

pencil-img

551

Ne, ker se prvotno gledajo tvoji prilivi, dejanske bremenitve in na podlagi vsega tega, se določi višina tvojega kredita,in posledično se tako določi tudi tvoja mesečna anuiteta.

Brez zaposlitve pa se na da nič urejat! Kaj hočmo, na žalost smo v taki čudni državi, v kateri si mi mladi zelo težko karkoli ustvarimo samiuser posted image

clock-img

11.08.2008, 10:03

clock-img

kklara

pencil-img

96

hvala za odg

clock-img

11.08.2008, 10:05

clock-img

M1987

pencil-img

656

Ammm ja tudi midva sva bila v tej krizi ali kako bi temu rekla. Ne nemoreš dobiti. Imati moraš pogodbo za nedoločen čas oz. izreden primer je če že nekaj časa delaš v podjetju in dobiš od njih potrdilo, da te v kratkem mislijo zaposliti za nedoločen čas user posted image Tumač... Pol pravijo, naj bo čimveč mladih družin, a za to nič ne naredijo. Službo težko dobiš, potem ti dajo za določen čas 2 leti ali še več, stanovanja so draga, da se loh za 30 let zakreditiraš, cene v trgovinah so katastrofalne. Lahko samo še čakamo kdaj bo zrak za plačat user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

clock-img

11.08.2008, 10:12

clock-img

kklara

pencil-img

96

Tud jaz to razumem nekako tako.
Sama sem sicer zaposlena, ampak mi pogodbo podaljšujejo vsako letouser posted image , tako da kredita ne morem dobituser posted image

Sem pa ravno včeri govorila z znanko, ki je nezaposlena in mi je rekla, da je dobila kredit na podlagi tega, da ji je oče šel za porokauser posted image

Zato pa mi zdej ni nič jasnouser posted image

A me je naplahtala al kakouser posted image

clock-img

11.08.2008, 10:14

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Mislim da brezposelna oseba ne more dobiti kredita. Pa tebi tudi ne morejo v nedogled podaljševati pog. za določen čas. Po zakonu lahko to počnejo samo 2leti, potem te morajo pa vzeti za nedol.čas ali pa ne podaljšati pog.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

11.08.2008, 10:25

clock-img

kklara

pencil-img

96

IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Mislim da brezposelna oseba ne more dobiti kredita. Pa tebi tudi ne morejo v nedogled podaljševati pog. za določen čas. Po zakonu lahko to počnejo samo 2leti, potem te morajo pa vzeti za nedol.čas ali pa ne podaljšati pog.

Vem vem! Zato pa mi po 2 letih vmes prekinejo za mesec dni, pol pa me spet na novo zaposlijouser posted image

Ko sem bla v porodniški mi je 2 meseca pred koncem tud potekla pogodba, pa so me pol kasneje nazaj vzel.

Tako da imam vmes prekinjeno del dobouser posted image

Pa kdo bi jih razumeluser posted image

Sam službe pa tud ne morem tko pustit, ker je drugač vredu.

clock-img

11.08.2008, 17:29

clock-img

Anonimen

Kredit tezko, lahko pa lizing, ce imas kreditno sposobnega in zaposlenega poroka. Pa odvisno, za kaj financiranje jemljes in v kaksni visini.

clock-img

11.08.2008, 17:43

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Določene banke dajo kredit, če imaš službo za določen čas, če imaš poroka.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

11.08.2008, 21:14

clock-img

Barbara_L

pencil-img

623

Brez zamere, ampak kako boš pa plačevala kredit, če imaš tako nesigurno službo? Pri poroku pa pazi-on jamči zate!Bo takrat, ko boš 2 meseca doma, on plačal? Kaj pa, če ti vmes ne podaljšajo?

Ne vem, no, malo neodgovorno jemlješ tele kredite. Pa ne pozabi še na to, koliko ga boš preplačala, itd. 

clock-img

19.08.2008, 13:12

clock-img

Ursa vzajemci.com

pencil-img

26

Obstaja varianta, da vzameš nekakšen "družinski" kredit. V njem se pol seštejejo dohodki vseh nosilcev kredita, npr. tvoji dohodki (ki so v tem primeru 0) in tvojih staršev. Lahko ti tudi starši, če ti zaupajo, vzamejo kredit, ti pa odplačuješ obroke. Upam pa, da imaš redne prihodke, če misliš it v to, čeprav ne po pogodbi...  

clock-img

19.08.2008, 17:24

clock-img

Anonimen

če imaš tako nesigurno službo

Bolj kot sigurnost sluzbe je pomembna tvoja fleksibilnost pri iskanju dela. Danes tudi sluzba za nedolocen cas ne pomeni nic drugega kot nekaj mesecni odpovedni rok.

Ce si sposoben najti sluzbo, ce si pripravljen sprejeti tudi kaj, kar ti ne disi idealno, bos tudi kredit placeval s tako prisluzeno placo. Banki je itak vazen samo tvoj denar, ne tvoja pogodba, od nje nima nic. Tako da nedolocen cas danes ni garancija, tako dolocen ne pomeni, da si nesposoben.

clock-img

19.08.2008, 22:27

clock-img

kklara

pencil-img

96

IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L

Brez zamere, ampak kako boš pa plačevala kredit, če imaš tako nesigurno službo? Pri poroku pa pazi-on jamči zate!Bo takrat, ko boš 2 meseca doma, on plačal? Kaj pa, če ti vmes ne podaljšajo?

Ne vem, no, malo neodgovorno jemlješ tele kredite. Pa ne pozabi še na to, koliko ga boš preplačala, itd. 

jaz nimam namena vzet kredita, mah še za avto nisem nikol jemala kreditauser posted image

sem samo teoretično vprašala, ker mi ni blo jasno glede tele znanke

clock-img

19.08.2008, 22:28

clock-img

kklara

pencil-img

96

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

če imaš tako nesigurno službo

Bolj kot sigurnost sluzbe je pomembna tvoja fleksibilnost pri iskanju dela. Danes tudi sluzba za nedolocen cas ne pomeni nic drugega kot nekaj mesecni odpovedni rok.

Ce si sposoben najti sluzbo, ce si pripravljen sprejeti tudi kaj, kar ti ne disi idealno, bos tudi kredit placeval s tako prisluzeno placo. Banki je itak vazen samo tvoj denar, ne tvoja pogodba, od nje nima nic. Tako da nedolocen cas danes ni garancija, tako dolocen ne pomeni, da si nesposoben.

tukaj se pa strinjam

clock-img

19.08.2008, 22:33

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Po zakonu lahko to počnejo samo 2leti, potem te morajo pa vzeti za nedol.čas ali pa ne podaljšati pog.

So tudi izjeme. Moja služba je taka. Delo na projektih za čas projekta. Potem nova pogodba za novi projekt in tako v neskončnost.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem