cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kredit med porodniško

clock-img

21.02.2006, 10:30

clock-img

TORTICA

pencil-img

178

A je že katera jemala kredit v času porodniške?
A je to izvedljivo?
A se potem računa zadnje tri mesece porodniške ali kako?
Pomoč.

clock-img

21.02.2006, 10:38

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

jaz sem ga imela. gledali so zadnje tri redne prilive (plača, porodniška, plača i porodniška). nič niso komplicirali, nisem rabila niti potrdila od socialne, kar običajno zahtevajo. sem pa naletela na zelo prijazno poslovodkinjo in je uredila vse potrebno tik tak. 

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

21.02.2006, 11:20

clock-img

TORTICA

pencil-img

178

Magi, kako to misliš, plača, porodniška, plača, porodniška,... A plača za takrat ko si še delalauser posted image

clock-img

21.02.2006, 11:22

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz sem ga tudi vzela,ko sem bila na porodniški.Gledali so zadnje tri prilive(v tem primeru porodniška).

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

21.02.2006, 11:40

clock-img

Moica

pencil-img

71

Jaz sem vzela stanovanjski kredit med porodniško. Ja, pogledali so zadnje prejemke porodniške in to je to user posted image  

clock-img

21.02.2006, 11:48

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

ja gledali so zadnje tri prilive: v mojem primeru eno plačo in dve porodniški.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem