cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kredit na banki in zavrnitev zavarovalnice

clock-img

03.07.2007, 15:10

clock-img

Anonimen

Kako dolgo ti zavarovalnica zavrača prošnjo za kredit? Moj je imel pred enim letom neke neporavnane obveznosti na zavarovalnici, ki pa so bile takoj poravnane. Sedaj pa mu zaradi tega zavračajo kredit. A ima mogoče kdo izkušnje s tem in kako se da to urediti. Zavrnejo pa vse kredite od hitrega do rednega. Kaj narediti?

clock-img

03.07.2007, 15:13

clock-img

Anonimen

Moj dragi je lahko zaprosil po enem letu,ko je bil že eno leto na čistem.

clock-img

03.07.2007, 15:15

clock-img

Anonimen

Pa so mu potem odobrili znesek ki ga je hotel? Saj bo tudi pri mojem eno leto pa ga kar zavračajo.user posted image user posted image Na kateri banki pa je?

clock-img

03.07.2007, 16:53

clock-img

Anonimen

Nova KBM,odobrili po letu in pol.

clock-img

03.07.2007, 21:04

clock-img

Anonimen

Jaz ga baje nikoli več ne dobim preko Zavarovalnice Triglav, ker sem jim bila dolžna nekaj let. 

< Sporočilo je popravil Mič RR -- 3.7.2007 21:17:36 >

clock-img

04.07.2007, 08:06

clock-img

Anonimen

Pa mislim da itak majo vse banke na zavarovalnici triglav zavarovano, ali ima katera banka kje drugje?

clock-img

05.07.2007, 12:21

clock-img

vista

pencil-img

48

Odvisno od Zavarovalnice. banka pri tem nima nič, ker odločitev o odobritvi da zavarovalnica.

In črna lista je odvisna spet od zavarovalnice. Triglav te ima dolgo gor.

clock-img

05.07.2007, 12:21

clock-img

vista

pencil-img

48

Vsaka banka ima sklenjeno pogodbo z zavarovalnco. triglav je prisoten na kar dosti bankah.

clock-img

12.07.2007, 11:50

clock-img

šemalo

pencil-img

186

Triglav je kot največja zavarovalnica v SLO tak poden, da to ni res.....tud če plačaš!!!

pol pa še skleneš pri njih dodatno pa življenjsko pa vlagaš v sklade...pa te spet za***** k rabiš kredit!

Hvala, ampak NE, HVALA!

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

clock-img

12.07.2007, 14:31

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

Sej kredit lahko zavaruje tud s poroki ali pa s hipoteko,če te zavarovalnica zajebava.

clock-img

12.07.2007, 14:34

clock-img

Anonimen

hypo vem da ma tut adriatic na voljo, sam mislm da manjše vsote zavarujejo. kaj pa hipoteka?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem