writing-img

krediti, krediti, krediti

clock-img

11.10.2005, 14:29

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

punce, ve, ki vse veste...

najeti moram kredit za stanovanje, 6 mio SIT. čas odplačila bi bil 6 let. kje se mi najbolj splača? trenutno sem komitent NLBuser posted image  
problem je v tem, da se mi mudiiiiiiii

clock-img

11.10.2005, 14:31

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Absolutno pr NLB. Moja dva prjatla sta ga ravnokar vzela in nikjer nimajo takih pogojev kot tuki. Resnično!

clock-img

11.10.2005, 16:19

clock-img

Mateja*

pencil-img

282

Ni res, NLB je katastrofa. Trenutno so najbolj ugodne tuje banke (Bank Austria, Raiffeisen, Sparkasse, Volksbank).

clock-img

11.10.2005, 19:58

clock-img

miškolina

pencil-img

19

Jaz sem pa slišala, da je hypo adria bank daleč najugodnejša!

clock-img

11.10.2005, 20:43

clock-img

tesa

pencil-img

676

Vsaka banka ima kakšne haklce in če je nekaj ugodnejše, je drugo slabše. Beri(obresti, zavarovanje, ugoditev kredita, kakšen porcent vzamejo od OD-ja..) Jaz sem zshtala že vse, pa ima vsaka kakšen + ali -. Drugače pa NLB je zelo ugodna za svoje komintente in celo vse dobiš izplačano v gotoviniuser posted image  pa še najbolj ziher je!

Lp

**Kdor hoče, najde pot. Kdor noče, najde izgovor.**

clock-img

11.10.2005, 22:33

clock-img

Anonimen

Jaz tudi navijam za avstrijske banke. Meni so ga edino pri Sparkasse odobrili, pa nisem njihov komitent. Banka, katere komitent sem, mi ga ni hotla dat, pa imam redne prilive na račun. Preveč jih je motilo, ker imam s.p. No, pri Sparkasse sem dobila gotovinski stanovanjski kredit, ves denar so mi na moj osebni račun nakazali. Priznam pa, da ne vem, kako je z obrestmi, ker nisem bila v situaciji se ozirat na njih. So bili pa edini, ki mi niso komplicirali.

clock-img

12.10.2005, 12:35

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Definitivno Raiffeisen, sem pravkar naredila raziskavo za kolegico.

clock-img

12.10.2005, 13:02

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

pozanimaj se tudi na Združenju bank, v Siski imajo sedez....in gledajo tvoaj nakazila ne dohodek... upostevajo vse kar pride na tvoj racun...

Mami, pika moja!

clock-img

12.10.2005, 13:03

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Točno, tudi Združenje bank je super- sorodnica je vzela kredit v Celovcu, kjer so ji ga dali kar nekaj več, kot bi ga dobila v Slo.

clock-img

12.10.2005, 13:43

clock-img

Anonimen

NLB-zakaj, kr sem njihova so mi dali res ugodne pogoje z njimi sem šla na druge banke ki so naredile še boljši izračun in potem nazaj na NLB, ki so mi po drugem krogu naredili res dobro ponudbo za kredit.

Ampak sem jim pokazala ponudbe od tujih bank.

clock-img

12.10.2005, 13:50

clock-img

lory05

pencil-img

283

Jaz tudi mislim, da je NLB katastrofa. Če imaš dokumentacijo npr. predračune, prodajne pogodbe, je najbolj ugodna Raiffaisen(ne vem, kako se pravilno napiše), takoj za njo je Hypo banka,sledi Bank Austria. Pri Raiffaisen so omejeni glede zneska kreditiranja, ker ti dajo največ 10 mio, ampak ti rabiš manj imajo pa dobo odplačevanje tudi do 30 let, tako ti pride dosti manjši mesečni obrok.
Glede obresti in ostalih ugodnosti, pa je definitivno najbolj ugodna Nova KBM. Govorim iz izkušenj, ker sem sama rabla in sem vse preučila in se odločila za Novo Kbm.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem