writing-img

krema po depilaciji

clock-img

31.08.2006, 22:45

clock-img

Anonimen

Malo čudna tema, ampak ok. Jaz imam v predelu bikinija očitno precej občutljivo kožo, ker sem dlake poskusila odstranit že na vse možne načine (vosek, depilacijska krema, pod tušem s peno in brivnikom...), ampak vedno in res vedno, se mi pojavijo rdeči izpuščajčki ter rahla srbečica... To traja od 2 do 14 dni (različno).

Mi lahko prosim katera svetuje kakšno kremo ali mogoče kakšen drugače način odstranjevanja dlak, ker je res moteče, če gremo kam na bazen, pa tudi preveč privlačno ni...

clock-img

31.08.2006, 22:46

clock-img

Anonimen

priporočam britje s klinco v smeri rasti dlak in ne kontra, potem pa se namaži z bepanthenom, lahko tudi z bepanthenom plus

clock-img

31.08.2006, 22:48

clock-img

Anonimen

Jaz če se brijem z britvico takoj dobim mozoljčke.Uporabljam veet duo bikini,potem se namažem z tisto kremopo britju zares na debelo.Drugače pa pomaga tudi otroški puder npr

clock-img

01.09.2006, 01:05

clock-img

ona

pencil-img

3685

Jaz tudi uporabljam veet bikini in po britju se preprosto namažem s kolonjsko od mojega dragega!user posted image
Res da malček peče,a hitro mine in mozoljčkov ni nikjeruser posted image

clock-img

01.09.2006, 06:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem