writing-img

krema za obraz

clock-img

01.10.2007, 14:41

clock-img

maliva

pencil-img

153

Kakšne kreme uporabljate za obraz?

Ravno imam namen, da bi kakšno kupila za hladnejše dni, pa ne vem, katero bi, ob tolikšni ponudbi. Gel za čiščenje in tonik imam Afroditin (serija Aloe Vere) in mi pašeta, poleti sta mi celo dovolj. Kreme ne uporabljam. Za pozimi bi pa kaj hranilnega...

Kožo imam suho in ponekod mešano (območje črke T).

Če smrdiš po opicah, še nisi Tarzan.

clock-img

01.10.2007, 15:02

clock-img

Anonimen

Jaz imam enako kožo kot ti in uporabljam od Apotheker Scheller kremo za mešano kožo. Mi jo fajn matira in navlaži.

clock-img

01.10.2007, 15:10

clock-img

maliva

pencil-img

153

Matira? Kako to misliš, da ti matira? A to pomeni, da bi mi zožalo pore, ki jih imam na koži in so fajn vidne?

Če smrdiš po opicah, še nisi Tarzan.

clock-img

01.10.2007, 15:19

clock-img

Anonimen

Pojma nimam glede por.user posted image Vem samo, da imam po kremi super občutek na koži. Nič me ne zateguje, nič ne masti, sploh se ne svetim.

clock-img

01.10.2007, 16:10

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

da matira pomeni, da ni mastnega sijaja na koži. to je pomembno predvsem pri mastnih / mešanih kožah. kako pa to, da imaš suho kožo in velike pore, običajno to dvoje ne gre skup. mogoče imaš čisto mešano kožo, z mastnim T predelom in imaš široke pore. lahko pa je taka koža izsušena - ima kljub maščobi premalo vlage. torej ne rabiš hranilne kreme, ampak vlažilno.

v tem primeru rabiš kremo za mešano do mastno kožo in Tašonka ti je eno predlagala. obstaja pa še celo morje teh krem.

najbolje, da si pogledaš sem: www.planet-lepote.com, kjer je kozmetometer in na forumu poglej pod nego obraza.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

01.10.2007, 16:26

clock-img

Anonimen

Jaz ima  ene iz Müllerja, nekaj iz totes meer, so po 5 evrov vsaka (nočna in dnevna) in so prav super. Prej sem imela pa tudi od Apotheker Scheller.

clock-img

01.10.2007, 16:48

clock-img

dory

pencil-img

8852

eucirin-hydro protect...mam pa mesano kozo..

clock-img

01.10.2007, 17:12

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Jaz ima  ene iz Müllerja, nekaj iz totes meer, so po 5 evrov vsaka (nočna in dnevna) in so prav super. Prej sem imela pa tudi od Apotheker Scheller.

jaz mam pa zgleda zlo razvajeno kožo, ji sam Clinique-ova krema za 50€ pašeuser posted image  no, zdaj vsaj nimam več mozoljev in izpuščajev.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

01.10.2007, 19:50

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Od Garnier Fresh za suho in občutljivo kožo, nekaj časa Sothys (draga) in sedaj Sebamed (dobiš v Mullerju in DM).

Tale Sebamed se mi zdi ok, pa še draga ni.

clock-img

04.10.2007, 08:54

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Jaz pa uporabljam kremo od Avona 24 urno, ki zelo navlaži, imam pa tudi mešano kožo.

clock-img

04.10.2007, 09:22

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Za obraz uporabljam Adermino kremo z izvlečki ovsa

clock-img

04.10.2007, 09:25

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Jaz pa kremo od Evian! Sem jo prej dobila samo v Franciji, zdej jo imajo pa tud v Leclercu user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

clock-img

05.10.2007, 09:26

clock-img

s.

pencil-img

639

Swissformovo 24 urno kremo, gel za umivanje in tonik.

Prej sem imela mastno kožo, s temi izdelki sem pa porihtala. Mi je všeč. user posted image  So pa naravni izdleki iz jojobinega olja, karitejevega masla, heksapeptida, fitaluronata, virginskega nepozebnika, bambusa, gingo bilobe, bele lilije.

clock-img

05.10.2007, 12:02

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz uporabljam kar Shellerjevo za normalno kožo. Mi je fajn, ker mi ne vleče skupej kože in fajn jo navlaži.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

06.10.2007, 18:40

clock-img

srki

pencil-img

9222

Oil of Olaz.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem