writing-img

krema za obraz

clock-img

11.12.2009, 08:59

clock-img

abc123

pencil-img

352

Naša 11 mesečnica ima tudi v stanovanju zelo suho kožo. Na otip je hrapava. V stanovanju je vlažnost ravno prava. Zanima me s katero kremo mažete svoje malčke po obrazu. Ko greva ven jo namažem z Afroditino vremensko kremo ali z Mustelino kremo proti mrazu in vetru. Ali jo lahko z istima kremama mažem tudi v stanovanju ali so premočne? Kaj ve uporabljate?

clock-img

11.12.2009, 09:40

clock-img

lenca1

pencil-img

423

Naša ima tud ful občutljivo in hrapavo (suho) kožo. Prvo smo imeli Nivea (tista za mraz in veter), potem Weleda (mraz/veter). Zdej pa po priporočilu prijateljice uporabljamo kar Bepanthen (za doma in za zunaj), pa se mi res zdi, da je še najboljš - pa tud če ji mal po ustih namažem ni panike, ker sem itak isto kremo uporabljala pri razpokanih bradavicah (posledica dojenja). Tko, da po mojem Bepanthen za doma bo OK!

clock-img

11.12.2009, 11:35

clock-img

a.jda

pencil-img

184

Mi tud bepanten, tist ta najbolj masten. Nam odgovarja zelo.

clock-img

11.12.2009, 11:37

clock-img

miapia

pencil-img

1748

Še vedno imam bubchen, ribodermin in bepanthen pa imam vedno na zalogi.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

11.12.2009, 17:26

clock-img

pikapolončica

pencil-img

30

naš piki ima tudi zelooo suho kožo. jaz mu mažem s kremico, ki jo zmešajo v lekarni in sicer vsebuje 20 % olivno olje... stanje je občutno boljše, mažem ga preden greva ven, ko prideva nazaj s sprehoda, pa po kopanju.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem