writing-img

krema za obraz

clock-img

02.02.2006, 12:56

clock-img

Vanja-7

pencil-img

131

Katero kremo uporabljate, jaz imam občutljivo kožo, po večinoma krem mi obraz rata rdeč in mi peče, zato ne vem več katero kremo naj si jo kupim, da mi bo dobra.

clock-img

02.02.2006, 13:49

clock-img

tascha

pencil-img

482

A si že probala kakšno, ki jo naredijo v lekarni? Poveš kakšno kožo imaš in ti farmacevtka svetuje.user posted image

clock-img

02.02.2006, 13:57

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Tako kot pravi tascha. Ali pa pojdi k dermatologu. On ti bo pa itak najbolj vedel svetovati.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

02.02.2006, 15:45

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz uporabljam različne. Sem pred leti nekje brala, da tako, kot ima rad želodec rad različno hrano, ima tudi koža rada različne kreme. Ko mi je ena ful vredu, pa jo pač 2x zapored kupim, ali pa kako drugo vmes, ko pa jo porabim, pa zopet tisto.

clock-img

02.02.2006, 16:22

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz imam Niveo in je ne zamenjam za nobeno drugo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

02.02.2006, 18:37

clock-img

pikica123

pencil-img

140

Jst mam tud ful občutljivo kožo in uporabljam od Afrodite - Mandljevo hranjljivo in sem ful zadovoljna. Za punčliko,ki ima pa prov tako kožo,kot jaz, uporabljam Lipocremo-priporočala mi je pediatrinja,pa tud sama se kdaj z njo namažem - tud ful zadovoljna!

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem